Kacepetan Situs lan Javascript Asynkronik

asynchronous

Nalika nggawe akeh pangembangan, aku ora nggolongake aku minangka pangembang sejati. Aku bisa program lan mindhah barang ing kaca lan bisa digunakake. Pangembang sejatine ngerti cara nggawe kode supaya bisa diukur, ora entuk akeh sumber daya, mbukak kanthi cepet, mengko gampang diowahi lan isih bisa digunakake.

Titik angel sing dilebokake para pemasar yaiku supaya kalorone duwe situs web cepet banget lan isih nggabungake integrasi lan elemen sosial sing bisa nggawe katergantungan babagan cara cepet mbukak situs sampeyan. Salah sawijining conto yaiku tombol sosial. Ing Martech, kita duwe tombol sosial ing saben kaca ing situs kasebut. Dadi… yen sumber daya Facebook mbukak alon-alon ing sawijining dina, mula bakal alon situs kita. Banjur tambahake Twitter, Pinterest, Buffer, lan liya-liyane. Kesempatan sampeyan supaya cepet mbukak situs bakal sithik.

Sing dikenal minangka loading sinkron. Sampeyan kudu rampung ngemot siji elemen sadurunge sampeyan mbukak elemen sabanjure. Yen sampeyan bisa mbukak item kanthi bedo, sampeyan bisa mbukak barang tanpa gumantung karo siji liyane. Sampeyan bisa nambah kacepetan situs kanthi dramatis kanthi mbukak elemen kanthi bedo. Masalahe yaiku skrip out-of-the-box sing disedhiyakake dening perusahaan kasebut meh ora dioptimalake kanggo mbukak asinkron.
asynchronous

Sampeyan bisa ndeleng apa sing nyebabake kacepetan kaca kanthi mbukak tes ing Pingdom:
mbukak kaca pingdom

Javascript Asynkron ngidini sampeyan nulis kode sing menehi elemen supaya dimuat sawise kaca wis rampung dimuat. Ora ana katergantungan! Dadi, kaca sampeyan mbukak lan yen wis rampung, skrip diwiwiti sing ngemot elemen liyane - ing kasus iki tombol sosial kita. Yen sampeyan pangembang, sampeyan bisa maca artikel sing apik, Malas Ngunduh Javascript Asynkron.

Mangkene cuplikan babagan cara nindakake kanthi bener saka Emil Stenström:

(function () {function async_load () {var s = document.createElement ('script'); s.type = 'text / javascript'; s.async = true; s.src = 'http://buttondomain.com /script.js '; var x = document.getE ElementByTagName (' script ') [0]; x.parentNode.insertBefore (s, x);} yen (window.attachEvent) window.attachEvent (' onload ', async_load); window.addEventListener liyane ('mbukak', async_load, salah);}) ();

Asile yen integrasi pihak katelu iki mudhun utawa alon, ora bakal nyebabake konten kaca inti sampeyan katon. Yen sampeyan ndeleng sumber kaca kita, sampeyan bakal weruh manawa aku mbukak kabeh skrip sosial tambahan sing nggunakake teknik iki. Proses kasebut ningkatake detik kacepetan situs iki - lan ora keselak nalika mbukak. Kita wis ora ngowahi kabeh katergantungan eksternal menyang Javascript Asynkron, nanging kita bakal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.