JARVEE: Piranti Lunak Otomatisasi Media Sosial sing Berbasis Windows.

Otomatisasi Media Sosial JARVEE

JARVEE minangka platform sing terjangkau sing bisa digunakake kanggo ngganteni tim media sosial kanggo njamin sukses merek online kanthi nambah, nyopir lalu lintas, lan nuntun luwih akeh menyang bisnis sampeyan. Amarga piranti lunak desktop adhedhasar windows, mula ora akeh watesan API layanan lan platform otomatis pihak katelu.

Siji peringatan, sampeyan bisa ngrusak reputasi sampeyan kanthi spam jaringan sosial nganggo alat kaya iki. Alat sing kuat - ora mung kanggo otomatis, nanging uga kanggo riset. Mangkene video ringkesan sing apik.

Fitur Otomatis Media Sosial JARVEE Klebu:

  • Penjadwal Pos - gawe jadwal kiriman ing wektu keterlibatan sing optimal ing Instagram, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Tumblr lan LinkedIn.
  • Otomatisasi Instagram - Ningkatake tuwuhing Instagram kanthi ngetutake, ngetutake, mbusak pengikut, reposting otomatis, seneng otomatis, komentar, utawa mbusak kiriman. Tol kasebut kalebu kemampuan nindakake riset hashtag lan ngatur pesen langsung.
  • Otomatisasi Facebook - tambahake keterlibatan karo alat hacking tuwuh kanggo nemokake, gabung, lan ora gabung karo Grup Facebook khusus, nemokake lan ngubungi prospek, lan ngirim menyang kaca Facebook.
  • Otomatisasi Twitter - lebokake Twitter ing pilot otomatis lan nyepetake pangembangan pengikut kanthi alat JARVEE kanggo ngetutake kanthi otomatis, ngetutake, ora ngetutake, favorit otomatis, retweet otomatis, nerbitake saka feed RSS, lan nanggepi sebutan.
  • Otomatisasi Google+ - tetep aktif lan melu karo wong liya ing ceruk kanthi nemokake otomatis, gabung, lan klompok sing ora ana gandhengane. Kajaba iku, sampeyan bisa ngetutake kanthi otomatis lan ngilangi pengikut ing level akun pribadi utawa merek.
  • Pinterest Otomasi - tuwuh akun Pinterest sampeyan kanthi keterlibatan lan ROI sing luwih apik, nyedhiyakake kemampuan kanggo ngetutake kanthi otomatis, ngetutake maneh, ora ngetutake, repin otomatis, komentar, lan menehi watermark pin sampeyan.
  • Otomatisasi LinkedIn - ngembangake jaringan profesional lan entuk klien utawa mitra anyar kanthi otomatisasi LinkedIn. Temokake kanthi otomatis kontak, gabung lan batalake grup, ndeleng profil otomatis, lan undang kontak menyang grup.
  • Otomasi Tumblr - akun autofollow lan unfollow, otomatis, reblog, kirim ing sub-blog, lan liya-liyane.

JARVEE uga duwe sawetara fitur ing sistem, kalebu kemampuan ngimpor konten liwat RSS, mung nerbitake postingan unik kanthi nggunakake Spin Syntax, nemokake konten anyar kanthi alat Scraping canggih, Posting Gambar sampeyan bakal mesthi katon minangka tembung kunci otomatis, otomatis ing tembung sampeyan. kiriman lan laporan babagan metrik pertumbuhan lan statistik

Download Uji Coba JARVEE Gratis Dina Iki

Pengungkapan: Kita nggunakake kode afiliasi ing postingan iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.