Janrain: Nangkep lan Nguatake Presensi Sosial Sampeyan

janrain melu

Dadi media sosial sampeyan wis aktif lan aktif. Sampeyan nambahake penggemar lan pandhereke saben dina lan entuk pengunjung kanthi cepet menyang situs sampeyan. Media sosial nyedhiyakake sampeyan tuwuh, nanging sampeyan ora bisa nemokake laba investasi sing dirembug kabeh guru media sosial. Media sosial katon kaya jaring iki, nanging sampeyan ora bisa nemokake apa-apa amarga kabeh wong entuk bolongan.

Ana rong kedadeyan kritis nalika nerangake pemasaran media sosial:

  1. Ngonversi penggemar utawa pandherekipun dadi prospek utawa pelanggan. Mung amarga ana wong sing ngetutake sampeyan utawa seneng karo kaca sampeyan, dheweke ora bisa ngupayakake upaya pemasaran sampeyan.
  2. Entuk penggemar utawa pengikut nambah pesen sampeyan menyang jaringan. Jaringan utama sampeyan kuat, nanging meh ora kuat kaya entuk lalu lintas lisan saka jaringan penggemar.

Janrain Engage ngatasi kesenjangan ing skenario loro iki, nyedhiyakake situs sampeyan metode login universal kanggo njupuk data pangguna, lan nyedhiyakake platform bareng supaya luwih gampang nambah pesen sampeyan menyang jaringan penggemar. Bayangake bisa nyekel alamat email saka kabeh wong sing melu merek sampeyan kanthi sosial, supaya sampeyan bisa nambah dhaptar email lan meksa tawaran tambahan kanggo sing milih!

Janrain Engage minangka solusi turnkey sing menehi pangguna panganggo kanggo ndhaptar utawa mlebu ing situs sampeyan kanthi akun saka salah siji saka 25+ jaringan sosial lan panyedhiya email, kalebu Facebook, Google, Twitter lan Yahoo !. Sederhanakake registrasi, ilangake pangguna supaya ngelingi sandhi lan ngakses data profil sing akeh saka akun jaringan sosial pangguna kanthi ijin.

Janrain cukup kuat lan integrasi apik. Yen CMS sampeyan WordPress, ana plugin kuat supaya bisa aktif ing situs utawa blog sampeyan. Janrain uga nggabung karo sistem komentar populer kayata Disqus, Echo lan Pluck.

Ngleksanakake Janrain bisa mbantu upaya pemasaran kanthi mupangat kaya ing ngisor iki:

  • Nambah Registrasi Situs - Ngurangi alangan registrasi, nyepetake proses pendaftaran lan nambah tarif konversi saka pengunjung situs menyang pangguna pangguna kanthi ngaktifake login nganggo jejaring sosial utawa akun email web sing ana.
  • Gawe Pengalaman Enggo bareng sing Luwih Pribadi - Formulir registrasi sadurunge populasi lan nawakake pengalaman pribadi sing luwih ditargetake kanggo pangguna kanthi ngimpor data profil pangguna sing akeh, dhaptar kanca lan buku alamat.
  • Tuwuh Kesadharan Merek lan Gawe Lalu Lintas Referensi -Sambungake situs sampeyan menyang web sosial lan wenehi pangguna kanggo nyebarake konten kanthi nggawe pangguna gampang nerbitake kegiatan saka situs sampeyan menyang macem-macem jaringan sosial kanthi bebarengan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.