Jamboard: Tampilan Kolaboratif 4K sing Integrasi karo Google Apps

Jamboard

Ora asring banget yen nulis babagan hardware, nanging taun kepungkur cohosting Dell Luminaries podcast tenan mbukak mripatku kanggo pengaruh hardware sing ana ing produktivitas, efisiensi, lan inovasi. Nalika kita asring mlebu lan metu piranti lunak saben dina - hardware ing méga lan mejo uga wis ngowahi organisasi.

Kanthi tuwuhing tenaga kerja jarak jauh, kolaborasi jarak jauh dadi kabutuhan - lan G Suite lagi mangsuli karo Jamboard. Jamboard minangka tampilan 4k sing ngidini tim nggawe ide, nyelehake gambar, nambah cathetan, lan narik langsung saka web nalika sampeyan kolaborasi karo anggota tim saka ngendi wae. Paling apik, tenaga jarak jauh sampeyan bisa nggunakake pirang-pirang Jamboard utawa aplikasi Jamboard ing telpon utawa tablet (Android or iOS).

Jamboard layanan ngidini G Suite admin ngatur piranti Jamboard, lan ngidini pangguna G Suite bisa sesambungan karo konten senggol telpon, tablet, utawa ing web. Ing minggu ngarep, layanan Jamboard bakal dadi layanan inti G Suite.

Jamboard Service G-Suite

Google pancen mikir kabeh, saka kamera sudhut amba, macem-macem mikrofon, saengga 16 titik tutul serentak, tulisan tangan lan pangenalan wujud, lan uga kalebu stilus pasif lan penghapus sing ora mbutuhake pasangan.

Jamboard diwiwiti saka USD $ 4,999 (kalebu 1 tampilan Jamboard, 2 stilus, 1 penghapus, lan 1 tembok sing dipasang) ditambah biaya manajemen lan dhukungan taunan USD $ 600.

Priksa Jamboard Download Spesifikasi Jamboard

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.