Jamballa: Penjangkau Blogger kanggo Merek

Depositphotos 11412920 s

Menjangkau Blogger bisa nyedhiyakake bisnis kanthi ulasan kualitas tinggi, kesadaran produk lan persepsi merek sing apik, kanthi selaras karo blogger sing dihormati ing industri sampeyan. Jamballa minangka blogger lan merek sing cocog layanan anyar adhedhasar kriteria sing ditemtokake. Iki tegese blogger ora bakal repot karo produk sing ora dikarepake lan bisnis mung nyambung karo blogger sing pengin kerja bareng.

Jamballa uga nawakake layanan rilis pers sing metu menyang blogger lan penet khusus industri. Kunci layanane yaiku kalkulator sing unik lan transparan kanggo mbagi, nyaring lan nemokake blogger sing pas - saliyane nyedhiyakake biaya promosi ing ngarep.

blogger-outreach

Penyaringan ngidini sampeyan ndhikte nilai produk utawa layanan sampeyan (disetel ing pilihan Blogger), lokasi geografis para blogger, jumlah pelanggan lan pengunjung unik lan ora nuduhake kiriman ing media sosial utawa ora. Sampeyan uga bisa matesi jumlah blogger sing pengin dihubungi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.