Napa Pemasar Ora Mlumpat menyang Jaiku?

JaikuYen sampeyan durung nate ngerti babagan blogging mikro, sampeyan bisa bukak situsku lan deleng ing sidebar sing ditulis, "Doug on Jaiku". Blogging mikro mung ngirim pernyataan kapentingan lan / utawa lokasi sampeyan. Loro pemain utama ing pasar kasebut katon Twitter lan Jaiku. Ana beda sing beda ing rong layanan kasebut, nanging aku penggemar Jaiku amarga kemampuan integrasi. Bubar iki aku tugas karo Plugin WordPress kanggo Jaiku sing nembé ngliwati 500 undhuhan esuk iki!

Pemasaran ing Jaiku:

Apa sing kaget banget aku babagan Twitter, lan utamane, adopsi Jaiku yaiku Pemasar durung ngerti. Jujur pancen ora bisu yen sampeyan takon, yen aku dadi pengecer, pancen bakal nggunakake teknologi iki. Woot wis dadi situs sing sukses banget, menehi kesepakatan saben dina. Jungle Crazy minangka situs liyane sing katon duwe sikil, nyedhiyakake RSS sing bisa langganan lan entuk tawaran sing paling apik. Gosip duwe Delta Airlines lagi nyoba Twitter, nanging nalika ndeleng kaca kasebut - asile katon ora migunani.

Yen aku dadi maskapai, aku bakal otomatis ngirim spesialisasi kanggo feed Jaiku, sing ana gandhengane karo lokasi. Bayangake Indianapolis-UA.jaiku.com ing ngendi aku bisa langganan lan ndeleng spesial paling anyar sing muncul ing feed feed. Utawa bisa uga junglecrazy.jaiku.com utawa malah woot.jaiku.com. Endi dell.jaiku.com utawa sony.jaiku.com? Halo Apa sing ditindakake para Pemasar ing kana? Iki minangka kesempatan emas kanggo nggunakake strategi anyar lan sampeyan kabeh turu ing rodha!

Sawetara panggunaan tambahan ing njaba Marketing:

  1. Pemantauan - Bayangake sampeyan minangka panyedhiya Hosting lan sampeyan pengin ngirim kiriman informasi babagan gangguan sistem utawa pangopènan. Napa ora duwe jumpline.jaiku.com utawa dreamhost.jaiku.com ing endi Dreamhost utawa hosting Jumpline menehi status sistem paling anyar? Bagéan sing paling apik yaiku Jaiku dadi tuan rumah ing papan liya ... mula statuse bisa metu saka kono.
  2. 911 ing Jaiku
  3. Tingkat Ancaman Keamanan Nasional ing Jaiku
  4. Warta saham ing Jaiku
  5. Tandha Tornado ing Jaiku

Kowe kabeh wong ngendi? Tangi! Apa sampeyan duwe ide liyane?

15 Komentar

  1. 1

    Apa wong pancen pengin Woot.Jaiku.com? Sampeyan wis bisa entuk feed ing situs kasebut. Doug, aku mikir ora gampang kaya golek cara liya kanggo promosi produk / layanan sampeyan kanggo masarakat. Gagasan kanggo jumpline utawa perusahaan hosting liyane pancen apik, nanging ora cocog kanggo kabeh wong.

    Fox's Drive wis nggunakake Twiiter lan wis bisa digunakake. Dheweke nggunakake minangka cara kanggo nggawe komunitas ing acara kasebut, nanging sing luwih penting, kanggo sing uga duwe mobil. Aku mikir sapa wae ing pemasaran sing pengin nggunakake Twitter utawa Jaiku, mesthine kudu nyoba nggawe komunitas mini lan ora mung nggunakake produk tanpa isin. Nanging iku sen 2ku.

    • 2

      Hai Duane,

      Aku setuju yen kudu dadi bagean saka strategi umum. Aku kaget banget yen teknologi kasebut wis suwe digunakake, wis akeh perhatian, nanging para pemasar durung nggunakake kreatif. Aku minangka wong sing 'Strategi Pemasaran Integrasi' - lan iki mung bagéyan liya sing bisa ditambahake ing puzzle!

      Minangka Woot, aku pancen mikir yen bakal ngalahake! Nyatane, yen aku Twitter utawa Jaiku, aku saiki nyoba nyoba ngrampungake!

      Doug

  2. 3

    Aku karo sampeyan Douglas. Aku wis nyritakake iki ing blogku, sanajan aku khusus ngobrol babagan Twitter nalika semana.

    Geeks Alpha kaya sampeyan lan aku nggunakake teknologi anyar kaya jaiku lan twitter kanthi cepet lan langsung ndeleng kesempatan. Sayange, kita urip ing pinggiran, lan butuh wektu kanggo ngatasi jagad liyane.

    Heck, perusahaan saiki wis ngerti pentinge blog!

  3. 4

    Aku mandheg mandhegani kerja minggu ngarep lan miwiti ing agensi iklan. Tugasku yaiku urip ing pinggiran lan nggawa perkara kaya twitter / jaiku menyang meja perusahaan. Muga-muga kritik geek alfa saya entuk agensi iklan kanggo nggunakake tren / teknologi pendarahan iki kanthi luwih cepet. Ora bakal gampang, nanging bisa dirampungake.

  4. 6
  5. 7

    Hai Doug - kiriman apik tenan sing mbukak mata Twitter kanggo potensi Twitter. Aku bakal ngakeni manawa cepet-cepet ngadili, mbuwang-mbuwang wektu… kiriman sampeyan babagan potensial nggunakake mikro-blog saka perspektif pemasaran wis katon… sampeyan wis ngowahi pendapat lan aku bakal nyoba minangka asil saka Twitter lan Jaiku.

    Aku uga matur nuwun kanggo tautan sawetara kiriman - Aku ana ing tengah blog pindhah menyang WordPress, mulane aku durung nanggepi luwih cepet. Yen sampeyan duwe kesempatan, priksa blogku sing dianyari ing: http://www.smallbusinessmavericks.com/internetmarketing - Aku seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake. (Sampeyan uga bisa ndeleng kiriman dina iki sing nyambung ing blog sampeyan lan kiriman iki ing Jaiku).

    Matur nuwun kanggo blog sing apik - terusake konten sing apik!

    Caroline

  6. 9

    Kita wis nyoba golek cara nggunakake Twitter kanggo pasar tim bisbol sing disponsori perusahaan kita (www.unitedlinen.com) lan kanggo pemasaran turnamen Baseball sing dijenengi miturut jeneng kita. Kita mikir babagan ngirim skor wektu nyata ing pungkasan saben inning sajrone torunamen 5 dina uga skor posting kanggo tim bisbol sajrone musime.

    Kita nyoba ngerti carane menehi katrangan marang wong-wong carane bisa twitter lan apa sing kudu ditindakake supaya bisa dadi pengikut tim lan turnamen kasebut. Kita wis nggawe jeneng pangguna ULBraves ing Twitter, nanging kira-kira sing bisa ditemokake. Kita nyoba…

    • 10

      Hai Scott!

      Cara sing paling apik kanggo nggunakake! Sampeyan bisa ngiklanake feed Twitter lan URL lan uga ngetung skor kasebut ing kaca ngarep nggunakake API kanthi wektu nyata! Ayo ngerti yen sampeyan butuh tangan - iku bakal dadi eksperimen sing apik!

      Doug

  7. 11
  8. 12

    Kaya postingan babagan potensial pemasaran Twitter dkk sing luar biasa, artikel iki gagal ngasilake macem-macem migunani sing bisa ditindakake kanthi gampang - lan ora bisa nggayuh luwih akeh wong - kanthi media liyane.

    Pira pemasar sing rata-rata pengin ngirim tweet ing ponsel? Salah sawijining komentator sampeyan pancen nuduhake manawa ana wong sing nindakake Twitter kanthi wajar - digunakake minangka alat bangunan komunitas - nanging kerja keras lan mbutuhake kreativitas lan pamikiran. Dene inti saka kiriman sampeyan, lan conto sampeyan, kaya "hey, ayo uncalan kabeh menyang platform microblogging lan delengen apa sing tetep ana!" pendekatan.

    Pungkasane, ana sebab manawa akeh pemasar durung mbukak Jaiku lan Twitter: dheweke pengin ngobrol karo para pelanggan, sing umume ora nggunakake barang kasebut. Ora ana sing melu teknologi sing biasane digunakake para pelanggan lan kayane ora kasengsem.

  9. 13
  10. 14

    Hei Doug.
    Pitakon ngarep-arep sampeyan bisa mangsuli utawa ngarahake aku menyang arah sing bener. Aku duwe situs web kanggo remaja kanggo program afterschool lokal sing pengin digunakake twitter.
    1. Kita duwe kaca "langsung" kanthi pangarep-arep supaya akeh siswa sing ngirim sms banjur bisa disebar ing layar karo proyektor.
    2. Aku seneng bisa nggunakake sistem sing padha iki kanggo nindakake konperensi ing ngendi para siswa / wong bisa nggawe pikirane utawa ide menyang akun twitter lan kaya sing wis diandharake sadurunge, bakal dipadhakake ing tembok supaya kabeh wong bisa ndeleng langsung. Ayo kula ngerti yen sampeyan duwe ide.
    Matur suwun, Shaun

    • 15

      Hai Shaun!

      Iki bisa ditindakake kanthi gampang. Aku uga duwe sawetara kode conto sing bisa diwiwiti.

      Aku mung bakal nggawe Saluran Jaiku banjur sampeyan bisa ngundang kabeh siswa menyang Saluran kasebut. Kabeh sing dikirim bisa ditampilake - kanthi njupuk Saluran utawa kanthi nuduhake feed RSS!

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.