Napa Pemasar Ora Mlumpat menyang Jaiku?

JaikuYen sampeyan durung nate ngerti babagan blogging mikro, sampeyan bisa bukak situsku lan deleng ing sidebar sing ditulis, "Doug on Jaiku". Blogging mikro mung ngirim pernyataan kapentingan lan / utawa lokasi sampeyan. Loro pemain utama ing pasar kasebut katon Twitter lan Jaiku. Ana beda sing beda ing rong layanan kasebut, nanging aku penggemar Jaiku amarga kemampuan integrasi. Bubar iki aku tugas karo Plugin WordPress kanggo Jaiku sing nembé ngliwati 500 undhuhan esuk iki!

Pemasaran ing Jaiku:

Apa sing kaget banget aku babagan Twitter, lan utamane, adopsi Jaiku yaiku Pemasar durung ngerti. Pancen ora bisa ngomong yen sampeyan takon, yen aku pengecer, pancen bakal nggunakake teknologi iki. Woot wis dadi situs sing sukses banget, menehi kesepakatan saben dina. Jungle Crazy minangka situs liyane sing katon duwe sikil, nyedhiyakake RSS sing bisa langganan lan entuk tawaran sing paling apik. Gosip duwe Delta Airlines lagi nyoba Twitter, nanging nalika ndeleng kaca kasebut - asile katon ora migunani.

Yen aku dadi maskapai, aku bakal otomatis ngirim spesialisasi kanggo feed Jaiku sing ana gandhengane karo lokasi. Bayangake Indianapolis-UA.jaiku.com ing ngendi aku bisa langganan lan ndeleng spesial paling anyar sing muncul ing feed feed. Utawa bisa uga junglecrazy.jaiku.com utawa malah woot.jaiku.com. Endi dell.jaiku.com utawa sony.jaiku.com? Halo Apa sing ditindakake para Pemasar ing kana? Iki minangka kesempatan emas kanggo nggunakake strategi anyar lan sampeyan kabeh turu ing rodha!

Sawetara panggunaan tambahan ing njaba Marketing:

  1. Pemantauan - Bayangake sampeyan minangka panyedhiya Hosting lan sampeyan pengin ngirim kiriman informasi babagan gangguan sistem utawa pangopènan. Napa ora duwe jumpline.jaiku.com utawa dreamhost.jaiku.com ing endi Dreamhost utawa hosting Jumpline menehi status sistem paling anyar? Bagéan sing paling apik yaiku Jaiku dadi tuan rumah ing papan liya ... dadi status sampeyan mesthi bisa metu saka kono.
  2. 911 ing Jaiku
  3. Tingkat Ancaman Keamanan Nasional ing Jaiku
  4. Warta saham ing Jaiku
  5. Tandha Tornado ing Jaiku

Kowe kabeh wong ngendi? Tangi! Apa sampeyan duwe ide liyane?