Jack Welch Salah

jack welch karo suzy welch menang imae7nknqeysmu4e asli

Aku seneng banget pungkasane bisa ndeleng artikel sing takon cara sing diwartakake Jack Welch. Aku percaya dheweke ora mikir, ora semangat, egois lan rakus. Dheweke mung sukses kanthi nggawe pelanggan lan karyawan nandhang sangsara. Dheweke bisa uga dadi pemenang, nanging mbebayani wong liya sing kalah.

Aku ndalan mulih bengi iki lan mikir kapan aku kerja ing Landmark Komunikasi. Aku seneng banget ketemu karo Frank Batten Sr. nalika latihan kepemimpinan perusahaan. Ana wong sing takon marang Pak Batten, "Pira cukupe?". Pak Batten malah ora nggrundel babagan pitakon mau. Dheweke mung ujar manawa yen babagan dhuwit, mesthine dheweke wis ora suwi. Aku ora ngelingi tembunge sing pas, nanging dheweke ujar manawa rasa senenge saiki amarga wong-wong hebat sing dipekerjakake lan perusahaan sing dibangun nggunakake ewu kulawarga. Fokuse yaiku terus nggawe macem-macem perusahaan lan berkembang supaya perusahaan bisa terus ndhukung wong akeh.

Pak Batten saiki wis pensiun nanging pikirane mesthi tetep ana ing aku. Cita-cita utamane yaiku dheweke mikir 'Menang' minangka nyewa wong sing paling apik, nggawe produk sing paling apik, lan ngembangake bisnis supaya bisa sukses ing jangka panjang. Akeh wong sing 'Menang' amarga sesanti Frank Batten. Aku lunga saka Landmark 7 taun kepungkur… lan aku terus 'Menang' amarga polahe aku dirawat dening Pak Batten lan Landmark.

Kasunyatane, sampeyan ora bisa ngarani 'Menang' kajaba kabeh tim ngrayakake karo sampeyan. Dheweke nulungi sampeyan tekan kono lan dheweke entuk kredit, uga hadiah. Mesthi wae sampeyan wis duwe resiko lan nandur modhal ing karier - tegese dadi kapentingan sampeyan kanggo njaga lan ngormati. Yen aku kuwatir njaluk slip jambon amarga rega saham mudhun, apa sampeyan mikir aku bakal nate gawe tugasku? Yaiku sing bisa dideleng saka bisnis sing didongakake wulung kasebut. Pancen ora bisa dipikirake.

Kudos ing artikel! Iki babagan wektu wong ngadeg!

Pira sampeyan sing ngerti sapa Jack Welsh? Apa sampeyan nate krungu babagan Frank Batten Sr.? Ana sing salah, ya?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.