Apa PROskore Sampeyan?

jabatan

Saiki ana akeh gerakan ing nulis biji industri Aku mikir Klout bubar entuk kritik bubar… pancen angel dadi wong pertama sing ora bisa mbukak lapangan apa wae. Aku matur nuwun manawa ana wong sing melu tugas angel ngembangake skor otoritas pisanan ing industri, lan muga-muga bisa adaptasi algoritma lan terus dikembangake.

Salah sawijining pesaing sing dakkarep kanthi apik yaiku PROskore. Algoritma kasebut ora mung adhedhasar prilaku anyar (kayane Klout), dibangun ing jaringan, pengalaman lan koneksi. Mangkene video sing nerangake PROskore:

PROskore nambahake fitur liyane sing apik… kemampuan kanggo cocog karo panyedhiya karo panyedhiya produk lan layanan. Yen sampeyan nggoleki ahli SEO, sistem kasebut bisa nemokake sing pangkat apik lan geografis cedhak. Iki apik… ngidini sampeyan golek petunjuk lan golek kesempatan ing sacedhake, utawa uga kanggo nemokake bakat ing sekitar sampeyan.

Ing Pendapat Kula

Ana cacat ing "Skor Profesional" kaya iki, lan iku bobot saka konektivitas individu. Ana ewonan PhD sing digunakake ing mburi layar kaya perusahaan Google, Apple lan Microsoft sing saiki wis trampil, ganti jagad saben dina, nanging aja nganti sosial. Aku yakin skor iki, kaya dene sing liyane, terus ngikis permukaan tinimbang luwih jero.

Algoritma scorking iki pahala extroverts lan ngukum wong introvert. Kasunyatane, kita kabeh ora bisa dadi extroverts… lan perusahaan mbutuhake kalorone supaya sukses. Dadi, kanggo jangka pendek, aku ngira aplikasi nulis biji iki apik banget kanggo kita sing pengin dadi perhatian. Aku bakal ngelingake bisnis adhedhasar pemasaran utawa rekrutmen kampanye ing skor kasebut ing titik iki yen pelanggan utawa karyawan dudu kupu-kupu sosial. Gunakake skor sing cocog!

Aku seneng banget karo PROskore, nanging kritikku pungkasan yaiku algoritma sing paling akeh Skor. Apik banget yen sampeyan menehi informasi ing papan sing dakkarepake saiki ... nanging informasi kasebut ora ana gunane nganti sampeyan ngandhani apa sing kudu ditindakake. Yen PROskore menehi saran marang wong supaya entuk koneksi luwih akeh, luwih akeh pengalaman, utawa menehi saran liyane, sistem kasebut bakal luwih kuat. Klout biyen menehi umpan balik… nanging aku ora bisa ndeleng ing situs maneh.

Ora cukup kanggo nuduhake carane ngetung skor wong, ajari cara nambah!

2 Komentar

  1. 1

    Becik kirim Douglas. Sampeyan wis mati babagan hadiah extroverts vs introvert. Nyatane, minangka salah sawijining sebab kenapa kita (PROskore) ngetung wong adhedhasar luwih saka mung pengaruh sosial. Kita njupuk latar mburi pendhidhikan lan riwayat karya. Aku yakin kita mung platform kanggo nindakake iki…

    Kita lagi miwiti ... Matur suwun jangkoan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.