Izotope RX: Cara Mbusak Noise Latar mburi saka Rekaman Swara Sampeyan

Izotope RX6 Voice De-Noise

Ora ana sing luwih nesu tinimbang mulih saka sawijining acara, nyelehake headphone studio, lan ngerteni manawa ana akeh suara latar mburi ing rekaman sampeyan. Kuwi wae sing kedadeyan karo aku. Aku nindakake seri rekaman podcast ing sawijining acara lan milih mikropon lavalier lan perekam Zoom H6.

Kita ora duwe ruang studio khusus kanggo direkam, kita mung lungguh ing meja sing adoh saka akeh wong ... nanging babar pisan ora mbantu. Yen aku duwe mixer lan mikropon studio, mesthine aku bakal entuk latar mburi nanging mics mewah iki entuk swara cilik! Aku remuk.

Dadi, kita wis nyoba nganggo alat Audacity kanggo mbusak swara latar mburi, nanging yen tweak setelan kasebut, swarane mula katon keren. Aku ngirim masalah kasebut ing forum podcast favoritku lan kancaku sing luar biasa, Jen Edds langsung disaranake Izotope RX6, alat mandhiri kanggo ndandani file audio.

Tanpa latihan utawa malah nonton video Youtube, aku mbukak trek audio sing apik banget ing alat kasebut, kanthi ngeklik Swara Suara, lan meh udan celonone nalika ngrungokake swara latar mburi ilang!

Izotope RX Swara De-gangguan

Yen sampeyan ngira aku nggawe ... Aku terus nuduhake potongan asil. Pancen kaget! Cathetan sisih - Aku ora nyritakake iki ing studio, aku nggunakake mic desktop ing Garageband… dadi aja ngadili aku.

Izotope RX6 Voice De-noise saiki didol $ 99 saka $ 129. Iki minangka kabutuhan kanggo podcast manawa ana sing ngupayakake gangguan latar mburi ing rekaman - saka klik, hums, clipping, lan liya-liyane. Aku mung nggunakake mode adaptif lan prasetel, nanging sampeyan bisa nggunakake file audio kanthi nyata kaya ing Photoshop kanthi macem-macem alat internal.

Tuku Izotope RX6 Voice De-noise

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.