Exchange Akuisisi Email kanthi nyata

kesadharan

Email terus dadi kekuwatan sing dominan ing industri pemasaran online. Sanajan teknologi wis nyedhaki saben aspek pemasaran online liyane, email kayane minangka sing meh ora dipindhah ing rong dekade. Kemajuan anyar kanthi terjangkau otomatisasi pemasaran nyenengake, nanging akuisisi, ijin lan SPAM isih nyebabake tantangan industri.

Nggawe konten sing apik lan email sing relevan minangka bagean sing gampang ... sing paling angel isih akuisisi. Nggawe dhaptar pemasaran sing apik bisa dadi angel banget. Kanthi jumlah akeh SPAM, konsumen kanthi bener njaga alamat email lan ragu-ragu nuduhake. Menarik wong liya kanggo ngatasi iki bisa uga dadi tantangan, mula apa sing kudu ditindakake para pemasar?

Ing wulan Desember, Red Herring ngumumake kasunyatan ing antarane para pemenang penghargaan inovasi 100 global. kesadharan minangka ijol-ijolan iklan email akuisisi pertama, nggunakake teknologi penargetan prilaku kanggo cocog karo tawaran email menyang cathetan sing paling apik, saengga pamilik dhaptar bisa "ngirim kurang lan entuk luwih akeh," monetisasi dhaptar kanthi integritas nalika pengiklan ndeleng ROI positif.

Mangkene conto email… pengiklan yaiku Renault lan manajer dhaptar yaiku Sambungake karo Urip, situs sing nyambungake konsumen karo dealer Real Estate, Maintenance Home lan Auto.
email ividence

Iki ora mung a pihak katelu pariwara Konten kasebut dirancang kanthi tliti lan cocog banget karo pamirsa kanggo mesthekake yen manajer dhaptar ora beresiko kelangan pelanggan. Amarga konten kasebut cocog banget karo pamirsa lan kosok balene, ividence entuk tarif klik-tayang banget liwat metodologi skor paten sing ditundha, diarani @rank. @Rank digunakake kanggo nyedhiyakake rekor kualitas paling dhuwur kanggo rega sing pengin dibayar para pemasar.

Skor multivariat kalebu:corong akuisisi email

  • @ merek afinitas - Skor iki ngukur sepira cedhak profil karo industri utawa merek. Indeks iki digunakake kanggo bagean lan profil target penargetan lan reregan.
  • @kampanye kualitas - Skor iki adhedhasar kinerja kampanye akuisisi sing mbukak ing jaringan ividence. Sampeyan bisa menehi pathokan kampanye miturut sejarah lan kinerja rata-rata pasar.
  • @pangeransiahaan - Rasio iki nuduhake nomer email sing bisa dikirim menyang target sing bener sajrone wektu. Gegayutan karo mekanisme pemasaran ijin lan tekanan pemasaran.

Pengiklan lan manajer dhaptar kalorone diwenehi wawasan babagan statistik - diagram corong (conto ing ndhuwur ora nuduhake pelacakan konversi opsional) lan dashboard kanthi kabeh indikator kinerja utama.
dashboard akuisisi email

Sing paling penting, data pelanggan tetep pribadi lan ora bisa dipikolehi saka penerbit. ividence bisa kerja keras kanggo mesthekake yen penerbit diwenehake karo konten sing apik sing bakal dihargai para pamirsa ... lan pengiklan entuk pelanggan sing relevan sing pengin menehi reaksi ing tawaran kasebut. ividence uga bisa nggayuh unggul email ngirim.