Pendhidhikan kanthi Kacepetan Teknologi

pendidikan

Mau bengi aku diwenehi kesempatan kanggo ngomong karo Kelas CIT 499 ing IUPUI kanggo Dhokter Thomas Ho. Iki minangka kelas tunangan, kasusun saka sawetara siswa sing durung mlebu ing papan kerja, sawetara sing wis mlebu, lan sawetara sing saiki makarya ing teknologi.

Nalika ngomong karo dheweke, aku mung nuduhake pengalaman babagan bisnis wiwit nggunakake (utawa kepeksa nggunakake) media sosial kanggo pemasaran. Pemasaran iki kalebu model retensi lan akuisisi. Bisnis nyoba nyetel, nanging kita ngerti kepiye owah-owahan sawetara perusahaan.

Sistem pendhidhikan kita uga kudu diganti. Aku nuduhake video sing luar biasa iki Amy Stark dikirim menyang kula kanggo kelas:

Muga-muga aku menehi kesan menyang kelas babagan sawetara barang sing spesifik:

  • Kanggo lulusan CIT sing mlebu ing Infrastruktur, iki minangka jaman sing luar biasa sing kita lakoni - ing endi daya komputerisasi saka hardware sing dituku menyang cloud remot. Ngganti cara nggawe lan ngirim piranti lunak, kepiye carane nggunakake piranti lunak kasebut, lan carane miwiti bisnis online anyar. Aku ujar marang klompok yen kudu tur menyang BlueLock dhewe Indianapolis kanggo ngunjungi hosting sing dikelola lingkungan uga Eastgate Mall Lifeline kanggo ngunjungi masa depan datafarming.
  • Kanggo lulusan CIT sing nggunakake piranti lunak, Software minangka Layanan minangka siji-sijine masa depan. Model lawas saka bangunan lan nggunakake piranti lunak ing media cacat, larang, lan ora duwe potensi tanpa wates sing ditindakake SaaS. Akeh wong sing isih seneng model penyebaran piranti lunak lawas - aku bakal ujar manawa business saka SaaS minangka model luar biasa sing ngidini bisnis dana kanthi luwih cepet, dadi bathi luwih cepet, lan terus nambah pengalaman panganggo kanthi investasi minimal.
  • Kanggo mahasiswa apa wae, aku ora bisa stres manajemen reputasi cukup Ndidik siswa babagan nggawe reputasi online - kanthi nggawe proyek lan masang menyang web, blog babagan, gabung karo jaringan sosial, lan gabung profesional jaringan kanggo miwiti ngrampungake sesambetan profesional kabeh langkah sing dibutuhake kanggo metu saka kuliah lan dadi karir sing sukses. Aku kabeh bakal setuju yen, kanggo dina iki, dina rekrutmen kanthi akeh perusahaan supaya sampeyan entuk lemak padamelan wis suwi. Kanthi online luwih cepet, ngembangake profesional, lan wiwit ketemu lan ngucapake salam karo profesional regional - sampeyan bisa uga nembak sawetara lawang sing mbukak.

Thanks kanggo Dr. Thomas Ho lan Ketua CILT Stephen Hundley ing IUPUI kanggo kesempatan kanggo nuduhake apa sing aku wis sinau karo kelas. Aku ora cukup ngandhani babagan kepegawaiane staf lan fasilitas ing IUPUI - lan manawa dheweke mbukak kanggo para pengusaha regional lan media sosial kaya aku, nuduhake manawa dheweke pancen setya mindhah pendidikan kanthi cepet teknologi!

IUPUI uga duwe papan khusus ing ati amarga ing kana saiki putra-putiku sekolah. Bill minangka siswa terhormat ing IUPUI ing bidang Matematika lan Fisika, tutor laboratorium Matematika lan dheweke wiwit nindakake riset Fisika ing kana. IUPUI wis dadi institusi sing luar biasa - nawakake lan nyengkuyung anakku supaya melu kesempatan anyar lan tantangan saben dina. Dheweke bubar ditunjuk dening staf kanggo Beasiswa Barry Goldwater!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.