Promosi Podcast iTunes nganggo Spanduk Aplikasi Cerdas

Spanduk Cerdas kanggo iPhone Apple ing iOS

Yen sampeyan wis maca publikasi kanggo sawetara wektu, sampeyan bakal ngerti yen aku penggemar Apple. Fitur sederhana kaya sing bakal dakcritakake ing kene sing nggawe aku ngurmati produk lan fitur.

Sampeyan bisa uga wis ngerti yen mbukak situs ing Safari ing iOS manawa bisnis asring promosi aplikasi seluler Spanduk Aplikasi Cerdas. Klik ing spanduk, lan sampeyan langsung dijupuk menyang App Store sing bisa ndownload aplikasi kasebut. Iki minangka fitur sing apik lan bisa digunakake kanggo nambah adopsi.

Sampeyan bisa uga ora sadhar yaiku yen Smart App Banner uga bisa digunakake promosi podcast sampeyan! Mangkene cara kerjane. Link kanggo podcast kita yaiku:

https://itunes.apple.com/us/podcast/martech-interviews/id1113702712

Nggunakake pengenal angka saka URL, kita bisa nambah meta tag ing ngisor iki ing antarane tag judhul ing situs:

<meta name="apple-itunes-app" content="app-id=1113702712">

Saiki, nalika pengunjung iOS Safari ngunjungi situs web sampeyan ing piranti seluler, dheweke diwenehi spanduk sing sampeyan tingali ing situs ing ndhuwur. Yen diklik, mula bakal langsung digawa menyang podcast kanggo langganan!

Aku pengin, Android bisa nggunakake pendekatan sing padha!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.