Wayahe Ngganti Strategi Pemasaran Email nalika…

Eksekutif sing nesu

Email sampeyan kaya mangkene:
topica changethis

  1. Mbok menawa baris subyek sing luwih menarik lan dipersonalisasi tinimbang "Ganti Iki: Masalah 46"
  2. Mbok sawetara garis rusak supaya aku ora prelu mbungkus nalika maca (ora diwaca, ora mungkin).
  3. Mbok Email multi-part MIME kanggo ngirim teks menyang wong sing pengin tampilan biasa, nanging HTML kanggo kita sing seneng email sing dirancang kanthi apik.
  4. Mbok perkenalan sing apik?
  5. Apa ana sawetara ruang putih ing antarane topik supaya gampang dipindai?
  6. Apa judhul kanggo nyorot topik sing beda lan mbedakake karo deskripsi?
  7. Mbok dhaptar bulet karo tautan lan informasi sing ana gandhengane?
  8. Apa dhaptar link umum bali menyang situs web?
  9. Mbok beda Panyedhiya Layanan Email yen sampeyan angel digunakake?

Sisih elek ing kene yaiku Ganti Iki'byline yaiku:

ChangeThis nggawe jinis media anyar. Wujud media sing nggunakake alat sing wis ana (kayata PDF, blog lan web) kanggo nantang cara nggawe lan nyebar ide.

Iki minangka organisasi sing apik kanthi bahan sing akeh kanggo motivasi kanggo owah-owahan para pimpinan lan pengusaha. Pancen ala banget yen dheweke milih ora nggatekake cara komunikasi siji sing nggawe aku bali menyang situs web.

Aku batal langganan.

5 / 8 / 2008: Sanajan aku lengganan, saiki aku nampa email iki. Ora yakin apa sing kedadeyan, nanging iki dandan:
ganti iki

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Favoritku yaiku nalika klien mbela "Issue46" ing baris subyek lan duwe saben nomer masalah ing baris subyek. Aku krungu wong ngomong, "Supaya pelanggan bisa ngatur email sing diarsipake ing klien email."

    Apa sampeyan guyon aku? Sampeyan mbayar dhuwit gedhe kanggo menehi pitutur marang sampeyan carane entuk tarif mbukak lan klik-liwat sing luwih apik nanging sampeyan ora gelem ngalih ing baris subyek? Good luck ing metrik kasebut ....

    ha

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.