Wayahe Ngganti Strategi Pemasaran Email nalika…

Eksekutif sing nesu

Email sampeyan kaya mangkene:
topica changethis

  1. Mbok menawa baris subyek sing luwih menarik lan dipersonalisasi tinimbang "Ganti Iki: Masalah 46"
  2. Mbok sawetara garis rusak supaya aku ora prelu mbungkus nalika maca (ora diwaca, ora mungkin).
  3. Mbok Email multi-part MIME kanggo ngirim teks menyang wong sing pengin tampilan biasa, nanging HTML kanggo kita sing seneng email sing dirancang kanthi apik.
  4. Mbok perkenalan sing apik?
  5. Apa ana sawetara ruang putih ing antarane topik supaya gampang dipindai?
  6. Apa judhul kanggo nyorot topik sing beda lan mbedakake karo deskripsi?
  7. Mbok dhaptar bulet karo tautan lan informasi sing ana gandhengane?
  8. Apa dhaptar link umum bali menyang situs web?
  9. Mbok beda Panyedhiya Layanan Email yen sampeyan angel digunakake?

Sisih elek ing kene yaiku Ganti Iki'byline yaiku:

ChangeThis nggawe jinis media anyar. Wujud media sing nggunakake alat sing wis ana (kayata PDF, blog lan web) kanggo nantang cara nggawe lan nyebar ide.

Iki minangka organisasi sing apik kanthi bahan sing akeh kanggo motivasi kanggo owah-owahan para pimpinan lan pengusaha. Pancen ala banget yen dheweke milih ora nggatekake cara komunikasi siji sing nggawe aku bali menyang situs web.

Aku batal langganan.

5 / 8 / 2008: Sanajan aku lengganan, saiki aku nampa email iki. Ora yakin apa sing kedadeyan, nanging iki dandan:
ganti iki

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Favoritku yaiku nalika klien mbela "Masalah 46" ing baris subyek lan saben nomer nomer diterbitake ing baris subjek. Aku pancen krungu ana wong ujar, "Supaya para pelanggan bisa ngatur email sing diarsipake ing klien email."

    Apa kowe guyon? Sampeyan mbayar dhuwit akeh kanggo pitunjuk babagan cara supaya bisa mbukak tarif klik lan klik-liwat, nanging sampeyan ora gelem melu topik babagan? Sugeng metrik kasebut .. ..

    ha

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.