Ora Entuk Gampang kanggo Pemasar

pemasar sibuk

Kunci kanggo akeh tautan sing dak bagi lan kiriman sing dak tulis ing blog iki automation. Alesannya sederhana ... sekaligus, para pemasar bisa gampang ngganggu konsumen nganggo merek, logo, jingle lan sawetara kemasan apik (aku ngakoni manawa Apple isih hebat babagan iki).

Medium padha arah. Kanthi tembung liyane, para Pemasar bisa crita lan konsumen utawa konsumen B2B kudu nampa… preduli saka akurat apa. Pemasar duwe 3 saluran televisi nasional, radio lokal, koran, papan reklame, konferensi, Kaca Kuning (asli), rilis pers lan surat langsung. Urip cukup gampang.

Saiki kita duwe atusan saluran televisi lokal lan nasional, radio lokal lan satelit, koran, surat langsung, email, situs web gaya brosur, blog, jaringan sosial tanpa wates, macem-macem mesin telusuran, situs bookmark sosial sing ora kaetung, blog-blog mikro, RSS feed, direktori web, papan reklame, rilis pers, whitepaper, kasus panggunaan, testimoni pelanggan, buku, konferensi, pariwara bioskop, telemarketing, konferensi mini, akeh Kaca Kuning sing beda, surat langsung, koran gratis, pemasaran seluler, mbayar -periklanan klik-saben, pariwara spanduk, pariwara afiliasi, widget, iklan game video, pemasaran video, pemasaran virus, penargetan prilaku, penargetan geografis, pemasaran basis data, program rujukan, manajemen reputasi, konten sing digawe pangguna, rating, ulasan… dhaptar terus lan terus… terus tuwuh saben dinane.

Sayange, departemen pemasaran durung tuwuh kanthi jurang medium sing jembar, dheweke sejatine nyusut. Uga, kurikulum siswa Marketing umume wis sawetara taun kepungkur nalika dibutuhake. Aku ora bisa ngerteni kepiye carane kudu rata-rata magang pemasaran nalika pungkasane mlebu!

Pemasar butuh pitulung

Sanalika, Internet - aka Informasi Superhighway -, duwe sumber pendapat lan sumber daya sing ora ana enteke kanggo sapa wae sing pengin disaring. Masalahe yaiku pendapat sing ora ana enteke - lan akeh sing durung bisa mlaku.

Pemasar dadi luwih gampang, mula dheweke terus njaluk tulung. Nanging pitulung ora mesthi nuntun dheweke menyang arah sing bener.

Sapa sing dipercaya?

We sekolah lawas para pemasar sinau babagan cara nyoba, ngukur, nyoba lan ngukur maneh kanggo prioritasake kampanye lan nggunakake kekuwatan saben media nalika mesthekake yen laba investasi terus dijaga. Kita sinau babagan cara otomatis kanggo nambah jumlah tombol kita duwe pelanggan lan prospek nalika nyuda sumber daya sing dibutuhake. Kita wis sinau cara misahake sinyal saka swara, maca liwat aplikasi praktis, lan sinau kanthi cepet lan ganas.

Saiki ana kedadeyan bentrok ing antarane para penasihat pemasaran enom sing ideal ing Internet lan para profesional bisnis sing wis lawas. Kita wis maca hype minangka medium sawise medium ing pasar sajrone 20 taun kepungkur. Temokake profesional sing wis ngalami iki lan ngerti carane ngatasi kahanan kasebut.

Bisnis sampeyan gumantung karo sing dipercaya! Priksa manawa wong sing dipercaya duwe pengalaman sing dibutuhake kanggo mlaku liwat idealisme lan entuk apa sing bakal ningkatake bisnis sampeyan.

One comment

  1. 1

    Sampeyan ngomong sing bener. Nalika aku entuk gelar master, aku ngerti kanthi cepet manawa departemen kasebut ora ngerti babagan alat media apa sing kudu dikandhani. Minangka profesional hubungan masyarakat, saya angel nggunakake teknologi kasebut.

    Nanging yen ana siji bab sing aku wis sinau. Mupangate sinau tren. Deleng apa sing digunakake wong kanggo komunikasi lan sing ora digunakake. Mesthi wae, bakal dadi luwih rumit nalika miwiti pamisahan pamirsa.

    Pungkasane, aku mikir apa sing digunakake komunikasi wong kurang penting tinimbang pesen sing disampekake. Yen pesen kasebut gampang, kaget, dipercaya, konkrit, nyentuh emosi lan nyritakake, mula ngasilake investasi sing luwih apik, sing kudu diukur dolar lan sen, nanging uga kepiye hubungan dibangun lan dijaga.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.