Ora Kanggo Sampeyan…

RedCurry

Ana restoran Thailand ing sacedhake sing nggawe pekerjaan sing apik kanggo sajian. Salah sijine favoritku yaiku Kari Merah. Piringane kebak sayuran Thailand lan pedhes tenan. Aku ora mikir yen iku salah sawijining panganan sing paling populer… nasi Thai Pad Thai lan Nanas Goreng kaya adol.

RedCurryAku durung nate weruh kanca-kanca sing pesen Kari Abang… lan aku ngerti yen kulawarga ora nganggep kaya ngono. Aku ora preduli. Kita kabeh duwe rasa sing beda. Heck, umume kanca-kancaku malah ora gelem melu restoran ... Panganan Thailand beda banget yen ora bisa nyoba.

Dadi… yen aku arep mbukak restoran, mesthine dudu restoran Red Curry. Mesthi, aku bisa nyoba sajian kanggo ndeleng manawa ana sing seneng, nanging yen aku pengin restoran kasebut populer, aku bakal nyelehake barang ing menu sing narik kawigaten para pelanggan. Pendapatku ora penting amarga aku dudu pelindung.

Restoran sing apik ngrungokake pandhuane. Dheweke nyimpen piring populer, nyoba piring anyar, lan ngilangi panganan sing ora ana sing mangan.

Apa hubungane karo marketing? Ya, crita sing padha dadi agensi. Kita duwe sawetara klien sing seneng situs, seneng konten, seneng grafis ... nanging ora entuk bisnis saka situs kasebut. Kita uga wis ngembangake sawetara Infografis kanggo perusahaan sing durung nate terang, sanajan kasunyatane kalorone apik lan informatif banget. Nopo nopo Amarga klien ora seneng karo dheweke… utawa ora seneng karo dheweke.

Nalika krungu klien ujar, "Aku ora seneng!", Rada frustasi. Mesthi wae, ana aspek kepuasan klien sing kudu ditemokake ... nanging nalika pemasaran mlebu ora ngasilake, apa sampeyan bakal terus gumantung karo pendapat sampeyan? Aku ora ngira, mula dakkandhani kaya ngono ... “Nanging ora kanggo sampeyan. ”.

Aku uga bakal ngandhani. Situs web sampeyan yaiku ora kanggo sampeyan. Blog sampeyan yaiku ora kanggo sampeyan. Infographic sampeyan yaiku ora kanggo sampeyan. Kaca kebangkrutan sampeyan yaiku ora kanggo sampeyan. Pariwara sampeyan yaiku ora kanggo sampeyan. Sampeyan ora tuku seni sing bakal digantung ing kantor. Situs web sampeyan minangka gateway kanggo pengunjung bisa nemokake produk lan layanan sampeyan lan mlebu ing… saka prospek menyang pelanggan.

Yen sampeyan pengin nambah marketing inbound lan nggunakake media online kanthi lengkap, sampeyan kudu miwiti ngembangake strategi kasebut customer ing atine. Apa sing narik minat? Apa sing bakal nggawe dheweke klik? Apa sing bakal ngasilake luwih akeh? Pendapat sampeyan ora bakal nggawe sampeyan adoh karo pemasaran online. Nanging, nyoba lan ngrungokake pengunjung. Elingi…

Ora kanggo sampeyan.

3 Komentar

  1. 1

    Aku pengin menehi salinan postingan blog iki kanthi saben proposal sing ditulis. Minangka tim desain, cepet utawa mengko kita bakal krungu tembung kasebut saka pelanggan, lan frustasi nalika ngerti yen kita wis entuk tandha.

  2. 2

    Aku pengin menehi salinan postingan blog iki kanthi saben proposal sing ditulis. Minangka tim desain, cepet utawa mengko kita bakal krungu tembung kasebut saka pelanggan, lan frustasi nalika ngerti yen kita wis entuk tandha.

  3. 3

    POST sing apik. Aku ngira kadang-kadang kita seneng banget nindakake proyek sing bisa kita lakoni, sing beda banget karo sing kudu kita lakoni. Aku nulis postingan blog sing padha babagan iki udakara 2 minggu kepungkur. Nduwe pesen apik banget yen kita kabeh kudu luwih sering krungu 🙂 Pancen apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.