Ora Usaha sing Nggumunake Wong

sibukPangembang senior ing gaweyanku dina iki ngumumake laporan anyar sing ditulis ing akhir minggu. Iki minangka laporan sing nyengsemake, dibangun karo layanan nglaporake SQL, tampil apik, akurat, lan diatur kanthi apik.

Nalika ngrancang iki kanggo wong internal, pangembang ujar manawa wong-wong ing perusahaan kasebut bakal gumun, nanging pangembang liyane bakal entuk kekeselen amarga ngerti carane gampang nggawe program. Pangembang liyane bisa uga ngguyu, nanging dudu sing narik perhatian.

Aku mangsuli pangembang manawa ora ana gaweyan sing nggumunake klien utawa karyawan kita. Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake supaya bisa sukses. Lan dheweke pancen ora peduli (kaya sing ora kudune) anggere bisa digunakake. Minangka ide, inisiatif, lan sing paling penting yaiku pengaruh sing gumun karo wong. Kerja sregep duwe papan, aja salah paham. Nanging, nalika saya tuwa, aku ndeleng akeh wong sing dipromosikan, sukses, utawa sugih - dudu amarga dheweke kerja tenanan, nanging amarga duwe ide apik, inisiatif gedhe, utawa pengaruh gedhe.

IDEAS, INISIATIF, lan sing paling penting, IMPACT sing nggumunake wong - dudu gaweyan.

Ora ateges aku ora kerja keras. Aku kerja terus - blogku pancen istirahat saben dinane. Karo mangan awan lan mlaku-mlaku awan, turahanku isih kerja, ing amben, maca, utawa wektu karo anak-anake. Aku seneng nyambut gawe, mula aku nindakake. Aku ora mikir yen kaya jaman 'apik' yen kerja keras bisa lunas '. Dina-dina iku isih adoh saka kita! Kerja keras bisa uga mbayar tagihan, nanging ora bisa lunas ing jangka panjang. Sampeyan mung bakal duwe pungkasan urip sampeyan minangka tumpukan kerja sing wis rampung.

Pakaryan pangembang iki bisa uga ora mbutuhake gaweyan - nanging idhe, inisiatife kanggo nglakokake, lan pengaruh sing bakal ditindakake marang para klien yaiku entuk manfaat saka kabeh perusahaan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.