Bunuh Diri Callcenter

pusat panggilan

Dina Setu, kita kerja bareng pusat panggilan lan salah sawijining klien. Aku rumangsa kabur, usus yen ora bakal mlaku kanthi apik. Wetengku bener.

Nalika aplikasi wis lengkap lan sumber daya bisa digunakake sajrone pirang-pirang wulan, panelpon ora tutul apa-apa. Kita duwe demo lan mung pangembang sing muncul. Klien kasebut nelpon callcenter lan takon apa sing dibutuhake kanggo siyap. Kita nelpon panelpon kanggo ndeleng manawa dheweke wis siyap. Saben staf panelpon njamin manawa dheweke butuh sawetara minggu.

Yen ditawani wektu lan sumber daya, coba wenehake.

Sawetara dina sadurunge urip, dheweke butuh pangowahan aplikasi sing kudu kita produksi. Sawijining dina sadurunge arep urip, dheweke wis nyoba lan kita nemokake masalah babagan Slam. Kita mbenakake sajrone awan.

Ing mripat klien, mesthine, loro-lorone gegandhengan. Inisiatif kasebut yaiku call center + piranti lunak kita. Dina Setu, kita ngluncur sawetara dina - mula nalika seneng-seneng nyata diwiwiti. Umpan balik langsung ing pusat iki ora sopan, ora profesional lan alon - saka klien, dudu kita.

Kita langsung nganakake rapat kaping telu karo perusahaan lan rereget wiwit mabur. Wulan-wulan sing nyusut sawise panjaluk sawise panjaluk nganyari ora digatekake, lan fokus saka pusat telpon yaiku model penghasilan ora bisa digunakake. Dheweke ngisi daya $ x / telpon - nanging amarga telpon suwe banget, mula bakal kelangan dhuwit. Dheweke ora nggatekake babagan volume sing diprediksi, ngeluh babagan kerumitan telpon, lan ngobrol babagan panjaluk sing ora wajar saka pelanggan.

Nanging, dheweke setuju karo bisnis kasebut, setuju karo ganti rugi lan setuju karo jadwal wektu.

Ojo sambat sawise sampeyan ngomong sampeyan bisa nglakokake!

Dheweke mutusake nyoba mbuwang kabeh ing bis lan mbela kekalahane. Lungguh nalika telpon liwat endi wae sing disalahake ing sangisore srengenge. Kajaba ora jujur ​​babagan masalah nyata (ora nganalisa kerja ing ngarep lan nyiapake para staf kanthi bener) dheweke milih dalan sing kurang. Sing paling ala, dheweke mutusake ngirim komplain ing publik sawise Gagal, tinimbang sadurunge miwiti. Pertahanan pungkasane gampang, ekonomi ora nambah. Dheweke ora ngasilake cukup bathi kanggo saben telpon.

Callcenter kayane wis lali biaya saben telpon dudu tujuane klien, bathi saben telpon punika.

Solusi sing cukup sederhana, ta? Kanthi luwih apik sampeyan nyiyapake staf sampeyan, bakal luwih efisien nalika ngatur telpon. Semono uga luwih becik ngatur telpon, luwih becik bakal ngunggahake klien, makili bisnis sing ditindakake, lan bisa uga luwih cepet bisa telpon. Yen telpon luwih suwe, klien bisa uga mbayar yen ana penghasilan sing relatif. Bayarane dadi masalah call center, tamba luwih akeh bathi.

Kita takon apa sing bisa ditindakake. Siji rekomendasi yaiku nambah sawetara fungsi tambahan kanggo aplikasi kasebut. Sayange, wektu kanggo pembangunan wis kliwat nalika aplikasi lungguh.

Dina iki, kita mateni pusat panggilan supaya tim bisa nambah wektu latihan. Dheweke isih ngeyel luwih akeh dhuwit saben telpon. Dheweke kudu ngerti manawa ana gunane kanggo mbuktekake manawa sampeyan bisa nindakake pakaryan kasebut sadurunge njaluk dhuwit luwih akeh. Klien menehi kesempatan kaping pindho, aku ora yakin bakal nggunakake.

Kita wis nggarap alternatif.

2 Komentar

  1. 1

    Gotta love that. Can’t tell you how many times a similar situation has happened to me. You try and try to help, but in the end they don’t want help until it’s too late and past due.

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.