Iterable: Platform Pemasaran Wutah Salib

Pengalaman Salib Saluran sing Bisa Digunakake

Bisa dirasakake minangka platform pemasaran pertumbuhan sing ngidini merek nggawe, nglakokake, lan ngoptimalake kampanye lintas-saluran. Merek utama, kayata Zillow, SeatGeek, lan Box, milih bisa nguatake keterlibatan pelanggan sajrone siklus urip kanthi rekomendasi konten lan keluwesan data sing ora ana tandhingane.

Keterlibatan Pelanggan Salib Iterable

Keterlibatan Pelanggan Salib Iterable

Pengalaman pelanggan kelas donya diwiwiti kanthi limang komponen kunci sukses marketing pertumbuhan: identifikasi pamirsa, integrasi data fleksibel, komposisi kampanye siklus siklus, personalisasi adhedhasar prilaku lan optimalisasi kinerja.

Segmen Pamirsa sing Bisa Digunakake

Segmen Pamirsa sing Bisa Digunakake

Ngerteni karakteristik lan pilihan unik saben pelanggan kanthi nyimpen atusan lapangan data acara demografi lan khusus kanggo saben profil pangguna. Segmen pelanggan kanthi kampanye sing ditargetake kanthi target, banjur nggawe pamirsa sing padha lan pangguna maneh ing media sosial.

Integrasi Data Iterable

Integrasi Data Iterable

Manfaatake kabeh data demografi, prilaku lan acara pelanggan - internal lan saka pihak katelu - kanthi nyata kanggo memicu olahpesen lan kampanye khusus.

Model data fleksibel Iterable, API modern lan webhook universal njupuk informasi saka sumber apa wae kanthi skala sing meh tanpa wates.

Komposisi Kampanye Siklus Iterable

Komposisi Kampanye Siklus Iterable

Rancang kampanye pemasaran canggih, lan pemicu olahpesen sing relevan ing email, push seluler, SMS, ing aplikasi, push web, surat langsung, retarget sosial lan liya-liyane.

Workflow seret lan selehake Iterable Studio ngidini sampeyan nambah saringan, jadwal telat, otomatis micu lan ngaktifake olahpesen ing siji platform

Personalisasi Dhasar Prilaku sing Iterable

Personalisasi Dhasar Prilaku sing Iterable

Fasilitasi obrolan interaktif karo saben pelanggan kanthi nggawe olahpesen sing ditargetake kanthi unik, ing wektu kasebut, ing endi wae.

Gawe konten dinamis sing dipersonalisasi kanthi pembangun template Iterable sing gampang digunakake, logika setang tingkat lanjut, feed data, lan cuplikan standar.

Individualisasi Konten Katalog Iterable

Katalog minangka mesin individualisasi sing didorong dening metadata. Kanthi Katalog Iterable, para pemasar bisa nggawe pengalaman olahpesen sing dipersonalisasi sing asale saka data pelanggan pihak kapisan - kabeh kalebu rincian profil pribadi nganti pilihan prilaku sing kesimpulan. Katalog ngaktifake jembar data sing ana ing tumpukan pemasaran, saengga para pemasar bisa gampang nggawe pengalaman pemasaran dinamis sing ditrapake ing skala basis data pelanggan. 

Katalog Restoran Paling cedhak Sampeyan

Sadurunge nggunakake Katalog, aplikasi kita diwatesi kanggo nyedhiyakake umum top 5 dhaptar perkemahan ing saben negara minangka rekomendasi. Kita ora duwe kemampuan kanggo menehi saran babagan perkemahan kanthi dinamis marang pangguna adhedhasar profile. Sawise implementasi Katalog, kabeh strategi pemasaran diganti dadi saben wong sing nggawe matchmaker ing kemah karo pangguna - nggawe kesenjangan antarane kemah lan kemah. Kita bisa menehi segmen kanthi cara sing durung dingerteni sadurunge. Kita ora mung bisa nambah kemampuan kanggo nyaranake papan kemah, nanging uga nyedhiyakake papan kemah sing luwih khusus kanggo saben pangguna.

Anthony Easton, Kepala Pengembangan Pamirsa ing Sang Dyrt

Optimisasi Kinerja Iterable

optimalisasi kinerja sing bisa diowahi

Wawasan Iterable dirancang kanggo mbantu nggambarake kampanye, nglacak kinerja, lan ngulang kanthi cepet. Pilih saka macem-macem jinis grafik, nyedhiyakake dhaptar kampanye sing aktif lan maksimalake sukses kampanye nganggo laporan khusus lan dashboard.

Eksperimen ningkatake metrik kampanye kritis liwat tes A / B sing kuat lan tes multivariat sing milih otomatis konten sing menang kanggo nambah pembukaan, klik lan konversi.

Jadwalake Demo sing Bisa Digunakake

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.