Ora Kritik Sing Ngitung

Ora ngritik sing ngetrapake; dudu wong sing nuduhake kepiye wong sing kesandhung mau kesandhung, utawa ing endi tumindak sing bisa tumindak luwih apik. Kredit duweke wong sing sejatine ana ing ajang, sing pasuryan dirusak dening bledug lan kringet lan getih, sing ngupayakake kanthi gagah perkasa; sing kesasar lan teka maneh bola-bali; amarga ora ana gaweyan tanpa kesalahan lan kekurangan; nanging sapa sejatine sing ngupayakake nindakake tumindak kasebut; sing ngerti semangat gedhe, pengabdian sing gedhe, sing nglampahi awake dhewe kanggo tujuan sing pantes, sing paling ngerti ing pungkasane kemenangan kanthi prestasi tinggi lan sing paling ala, yen dheweke gagal, paling ora dheweke gagal nalika wani banget. Supaya papane ora bakal ana karo wong sing adhem lan sedhih sing ora ngerti kamenangan utawa kekalahan. Theodore Roosevelt

bob-compton.pngMau bengi, aku nekani acara Techpoint Anugrah Mira. Iki minangka penghargaan regional kanggo komunitas teknologi ing Indiana. Penghargaan kasebut apik banget lan apik banget kanggo ndeleng telung bisnis sing wis dakgawe - TargetTrget, Imavex lan Bluelock - ngerteni karya gedhe sing wis ditindakake. Ora ana kebetulan manawa telung CEO kanggo perusahaan kasebut minangka sawetara wong paling gedhe sing durung tau ketemu.

Bob Compton ngilangi wayah sore, entuk Penghargaan Prestasi Seumur Hidup, lan menehi penawaran apik ing ndhuwur. Iki minangka kutipan sing disimpen ing dompet lan distribusi kanggo saben pengusaha sing ditemokake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.