Issuu: Alat kanggo Marketing, Ora Mung Majalah

228312 7501974626 5720169626 268475 1968 n

Issuu asring digandhengake karo industri majalah papan perlindungan online sing maju, burgeoning majalah fashion, lan klompok minat ceruk liyane. Nanging Issuu, kanthi buku flip PDF sing gampang digawe, bisa uga dadi alat pangembangan pemasaran & bisnis sing ora bisa diuntungake. Ing KA + A, nalika terus ngembangake basis klien, Issuu wis dadi saluran kanggo nuduhake karya karo wong-wong ing saindenging negara.

Diwiwiti karo buku portofolio sing wis dirancang lan dicithak ing batch cilik sing digunakake blurb (alat liyane sing apik). Kita seneng pengalaman mendalam saka buku - bobote ing tangan sampeyan, kaca matte sing mulus, lan browsing kanthi santai. Nalika miwiti nyithak, nuduhake lan FedEx'maca buku ing saindenging negara, kita ngerti yen butuh cara liya kanggo nuduhake konten. Strategi cetak murni diwatesi, kanthi biaya, gampang nganyari, utawa wektu pangiriman. Kita pengin cara kanggo ngirim pengalaman buku, miturut permintaan.

Kita nemokake solusi ing Issuu, platform penerbitan digital sing ngidini kita nuduhake karya karo pamirsa sing luwih jembar lan isih bisa menehi pengalaman apik. Issuu njaga sawetara sifat sing disenengi banget ing buku fisik (immersive lan browsing) lan nglengkapi karo kekuatan platform online (cepet dituduhake, gampang dianyari lan murah). Pengunjung bisa milih versi layar wutuh saka buku kita online (delengen ing ngisor iki!), Lan bareng nuduhake kaca (utawa kabeh publikasi) karo kanca lan kolega. Sanajan kita ngakoni, angel kanggo ngganti pengaruh salinan buku sing ora bisa dilalekake, kanggo skenario sing paling umum, Issuu luwih efisien lan luwih jembar - lan sing nggawe kita nggunakake alat kasebut.

One comment

  1. 1

    Aku mung ngobrol karo klien dina iki lan nuduhake kiriman iki, Janneane. Dheweke nyithak brosur ton kualitas apik ing lini produke. Iki bakal dadi cara sing becik kanggo nuduhake brosur kasebut kanthi digital karo pamirsa. Matur nuwun kanggo postingan iki - teknologi sing apik tenan lan aku seneng brosur KA +… Aku ngarep-arep dina bisa kerja bareng tim sampeyan kanggo nyetel merek kita kanthi apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.