Rahasia Reged saka Pemasaran Email lan Panyedhiya Layanan Internet

SPAMAna rahasia kotor ing Industri Email. Gajah kasebut ing kamar sing ora ana sing ngomong. Ora ana wong bisa ngomong babagan iki amarga wedi males balesan dening wong-wong sing mesthine bakal ngawasi kothak mlebu.

SPAM TANPA GOLEK KANGGO idin

Bener. Sampeyan ngrungokake ing kene. Aku bakal mbaleni ...

SPAM TANPA GOLEK KANGGO idin

Sepisan maneh…

SPAM TANPA GOLEK KANGGO idin

Nanging Doug… ngomong apa? Elek tenan! Sing nolak apa sing dicritakake kabeh industri. Iki nolak apa ISP kandhani. Iki nolak apa ESPs kandhani. Malah nolak apa sing kita ngerti babagan SPAM.

Kasunyatane yaiku SPAM yaiku ora email sing ora dijaluk. SPAM yaiku ora email sing dikirim tanpa ijin. Apa SPAM is is bayangan email Ora karep.

Dina iki, aku bisa ndhaptar email saka sumber sing terkenal, sing diarani GOODMSG. Aku nyedhiyakake dheweke ijin kanggo ngirim email kaya sing dikepengini, sanajan ngidini dicithak kanthi apik, ngirim penawaran kanggo perusahaan sing 'bisnis karo'.

  • GOODMSG nyedhiyakake alamat perusahaan ing saben email.
  • GOODMSG wis nggawe loop umpan balik sing kanthi otomatis ora gelem langganan.
  • GOODMSG kanthi jelas nampilake tautan langganan.
  • GOODMSG mbisakake pencarian DNS mbalikke.
  • GOODMSG ditrapake kanggo whitelist karo saben Panyedhiya Layanan Internet (sing ditawakake).
  • GOODMSG njaluk Konsultan Deliverability kanggo njaga komunikasi karo ISP.

Sawise entuk 6 sasi saka email, aku klik tombol Email sampah ing ISP nalika GOODMSG ngirim tawaran pincang. Pelanggan liyane uga nindakake.

Kiro opo ?!

GOODMSG, pengiklan sing terkenal, dadi SPAMMER. Berbasis ijin, dobel, tundhuk CAN-SPAM, batal klik 1… kabeh wis rampung, nanging saiki dadi SPAMMER.

Minangka SPAMMER, dheweke kalebu dhaptar ireng. Alamat IP saiki diblokir. Klien liyane sing pengin email ora bakal entuk. Reputasi wis rusak. Mbok dheweke pindhah menyang ESP anyar. Mbok padha ngalih menyang alamat IP anyar. Dheweke kudu nindakake apa-apa, amarga email ora bisa mlebu ing kothak mlebu. Mbok dheweke malah kesasar. Kadurjanane? Pesen sing ringkih, ora dikarepake.

Sapa sing disalahake kanggo iki? GOODMSG? Pelanggan?

Sanadyan

Sing disalahake yaiku Panyedhiya Layanan Internet, khusus, ISP utama sing nyedhiyakake agen Email - Yahoo !, Google, Live (Hotmail, MSN), AOL. Dheweke disalahake amarga dheweke gagal nglindhungi kita saka SPAM nyata. Dheweke nggunakake sistem reputasi sing cacat, ora nuduhake data, ora nyedhiyakake alat kanggo sumber sing terkenal supaya bisa dadi pimpinan. Nanging, dheweke ora nggatekake miliaran lan miliaran email sing dikirim dening SPAMMER nyata sing ora netepi aturan, ora peduli karo reputasi, ora peduli karo ijin, muter Alamat IP lan ngliwati kabeh cek lan saldo sing pemasar sing duwe reputasi migunani.

Kayane kaya Tandha Bebas Obat ing Sekolah Menengah Tinggi lokal. Siji-sijine wong sing Bebas Bebas Obat yaiku wong sing wis Bebas Obat. Pengedar obat isih mlaku ing trotoar lan lorong, ngguyu karo pratandha nalika liwat.

Aku wis ngomong babagan ijin sadurunge. Masalah karo ijin yaiku ora ana sistem kanggo ISP kanggo mesthekake yen sampeyan wis menehi idin. ESP mbutuhake ijin minangka jarak mandeg tumrap resiko pangiriman sing ora apik lan laporan email sampah. Nanging, ISP lan ESP NATE nuduhake proses ijin.

Ana wong sing kudu takon apa sebabe. Ana wong sing kudu mangsuli miliaran pesen SPAM sing terus metu nalika email 'apik' ora bisa dirampungake lan bisnis nandhang sangsara. ISP terus mbukak babagan idin, idin, ijin. Dheweke ora peduli karo ijin ... dheweke mung peduli karo pirang-pirang wong sing ngeklik tombol email sampah kasebut. Iku kabeh sing kudu digarap. Minangka pemasar, pesen email sing ora dibayar kanggo pelanggan, lan awas! Sampeyan bakal diblokir lan menehi label SPAMMER kanthi cepet.

Apa sing kudu ditindakake ISP kanggo nglawan SPAM nyata

  1. Nyedhiyakake API Pilihan kanggo Panyedhiya Layanan Email utawa Pengiklan sing pengin ngirim email kanthi tanggung jawab.
  2. Nuduhake data Opt-In karo ISP liyane kanggo mesthekake para pemasar sing duwe tanggung jawab ora dihukum.
  3. Mungkasi SPAMMERS nggunakake ISP kanggo ngirim email! Apa sampeyan ngerti yen Amerika Serikat minangka SPAMMER paling ala? Apa sampeyan pancen ngandhani yen kita bisa nemokake pornografi bocah ing pirang-pirang jam, nanging SPAMMER bisa beroperasi pirang-pirang taun? Sampeyan ngandhani manawa ngawasi hardware ora bisa ndeleng lan mungkasi lalu lintas sing luar biasa?
  4. Yen aku ora ngidini wong ngeterake narkoba ing mobilku, aku bakal dipenjara. Kepiye ISP sing ngeterake SPAM ora tanggung jawab?
  5. Nyedhiyakake sarana kanggo email supaya JAMINAN dikirim menyang kothak mlebu. Email ora dadi sarana komunikasi liya. Aku entuk tandha kredit lan tandha perbankan ing kothak mlebu. Ora mokal yen email-email kasebut mesthi bakal ditampilake ing folder Email sampah.

Yen UPS, FedEx lan USPS mandheg ditampilake menyang gudang kanggo ngirim produk, sampeyan bakal nuntut. Ana wong sing bakal nuntut ISP mengko amarga ora ngirim email sing adhedhasar ijin lan ngetutake kabeh aturan. Perusahaan-perusahaan kasebut kudu tanggung jawab karo kekacoan sing ditindakake lan nolak kita uwal saka perusahaan kasebut.

8 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Pos sing apik, sanajan aku ngira poin nomer 4 sampeyan mlebu dalan sing lunyu. Yen ISPS bakal tanggung jawab marang apa sing dikirim pelanggan, dheweke bakal dadi luwih konservatif kaya klien.

    Utawa, kanthi tembung liya, sampeyan ora bisa nyalahake Layanan Pos amarga bom surat. Apa sampeyan pengin Dell dipenjara nalika peretas nggunakake laptop kanggo nggawe akun bank? Apa AT&T tanggung jawab kanggo tindak pidana sing diatur liwat ponsel? Pancen ora. Operator ngirim ora tanggung jawab kanggo apa sing digawa. Pangirim yaiku.

    -

    Bayangake manawa bisnis bisa menehi tagihan spammer sing kondhang amarga ilang produktivitas. Kanthi ukum sing sah, kuat (lan: dileksanakake), Spam mesthine ora bisa ditindakake.

    • 5

      Iki minangka titik sing apik, modifoo. Mesthi wae dadi tujuan sing kudu dibuktekake. Yen ISP Ngerti dheweke adol bandwidth kanggo nggunakake spamming, mesthine kudu tanggung jawab.

  5. 6

    Sikap kaya sing ditulis ing blog iki pancen dadi sebab kenapa pemasaran email ISP polisi: sing ngirim surat sing ora diwutahake kanthi lamur amarga percaya yen dheweke ora salah. Aku duwe warta kanggo sampeyan, moron: definisi spam duwe * kabeh * karo idin. Nanging, wong-wong kaya sampeyan ora bakal ngerti, mula, kenapa ISP seneng banget ngalangi sampeyan lan nuwuhake kekarepan sing angel ditindakake nganti sapi mulih.

    • 7

      Rachel, sampeyan mesthi wis kliwat liwat kabeh postingan. Kajaba bagean moron, maksudku pancen sampeyan nesu. Mangga wenehi wektu kanggo maca artikel ENTIRE.

  6. 8

    Artikel sing apik banget. Saiki udakara 9 taun mengko, kahanan iki saya parah banget. Kaya sing dakdeleng yaiku entitas perusahaan raksasa kaya Google sing ngontrol luwih akeh apa sing ditindakake, ngomong utawa mikir. Iki minangka pola pikir saka irisan kanggo sensor lan dirancang kanggo mungkasi pamikiran rasional lan nggawe kita ngelek kabeh propoganda lan ngapusi yen mesin perusahaan global pengin menehi feed marang kita - nggunakake Pamrentahan "berdaulat" minangka pengurus. Pancen medeni, nanging sampeyan pancen ora krungu yen dirembug babagan iki. Mayoritas - wedhus kayane wis nampa kabeh lan sawetara drajate nyembah Google ing jagad minangka Gusti Allah. Mesthi wae ora bakal ana sing apik. Kanggo para pemasar email sing sah - lan wong-wong sing langganan amarga padha Pengin kontene (yaiku konten sing bermanfaat, sehat lan nguatake) muga-muga sukses! Usaha sampeyan bakal rusak. Massa perusahaan amorf global iki TIDAK pengin sampeyan dikuatake kanthi cara apa wae. Dadi, ora mung bakal maca surat sampeyan, nanging bakal ora bakal dikirim - penipuan surat kanthi pangerten sing paling bener.

    Mbok manawa bisnis online kudu ngenali saben email sing ora dikirim lan nyelehake nilai dolar, kayata $ 1 saben email kanggo penghasilan / nilai bisnis sing ilang lan nuntut tindakan kelas global amarga ora dikirim. Iki bisa nggawe dheweke mikir! Dadi, yen 10,000,000 email sah ora dikirim global saben dina, klaim apa putra bakal nambah?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.