Rahasia Reged saka Pemasaran Email lan Panyedhiya Layanan Internet

SPAMAna rahasia kotor ing Industri Email. Gajah kasebut ing kamar sing ora ana sing ngomong. Ora ana wong bisa ngomong babagan iki amarga wedi males balesan dening wong-wong sing mesthine bakal ngawasi kothak mlebu.

SPAM TANPA GOLEK KANGGO idin

Bener. Sampeyan ngrungokake ing kene. Aku bakal mbaleni ...

SPAM TANPA GOLEK KANGGO idin

Sepisan maneh…

SPAM TANPA GOLEK KANGGO idin

Nanging Doug… ngomong apa? Elek tenan! Sing nolak apa sing dicritakake kabeh industri. Iki nolak apa ISP kandhani. Iki nolak apa ESPs kandhani. Malah nolak apa sing kita ngerti babagan SPAM.

Kasunyatane yaiku SPAM yaiku ora email sing ora dijaluk. SPAM yaiku ora email sing dikirim tanpa ijin. Apa SPAM is is bayangan email Ora karep.

Dina iki, aku bisa ndhaptar email saka sumber sing terkenal, sing diarani GOODMSG. Aku nyedhiyakake dheweke ijin kanggo ngirim email kaya sing dikepengini, sanajan ngidini dicithak kanthi apik, ngirim penawaran kanggo perusahaan sing 'bisnis karo'.

  • GOODMSG nyedhiyakake alamat perusahaan ing saben email.
  • GOODMSG wis nggawe loop umpan balik sing kanthi otomatis ora gelem langganan.
  • GOODMSG kanthi jelas nampilake tautan langganan.
  • GOODMSG mbisakake pencarian DNS mbalikke.
  • GOODMSG ditrapake kanggo whitelist karo saben Panyedhiya Layanan Internet (sing ditawakake).
  • GOODMSG njaluk Konsultan Deliverability kanggo njaga komunikasi karo ISP.

Sawise entuk 6 sasi saka email, aku klik tombol Email sampah ing ISP nalika GOODMSG ngirim tawaran pincang. Pelanggan liyane uga nindakake.

Kiro opo ?!

GOODMSG, pengiklan sing terkenal, dadi SPAMMER. Berbasis ijin, dobel, tundhuk CAN-SPAM, batal klik 1… kabeh wis rampung, nanging saiki dadi SPAMMER.

Minangka SPAMMER, dheweke kalebu dhaptar ireng. Alamat IP saiki diblokir. Klien liyane sing pengin email ora bakal entuk. Reputasi wis rusak. Mbok dheweke pindhah menyang ESP anyar. Mbok padha pindhah menyang alamat IP anyar. Dheweke kudu nindakake apa-apa, amarga email ora bisa mlebu ing kothak mlebu. Mbok dheweke malah kesasar. Kadurjanane? Pesen sing ringkih, ora dikarepake.

Sapa sing disalahake kanggo iki? GOODMSG? Pelanggan?

Sanadyan

Sing disalahake yaiku Panyedhiya Layanan Internet, khusus, ISP sing nyedhiyakake agen Email - Yahoo !, Google, Live (Hotmail, MSN), AOL. Dheweke disalahake amarga dheweke gagal nglindhungi kita saka SPAM nyata. Dheweke nggunakake sistem reputasi sing cacat, ora nuduhake data, ora nyedhiyakake alat kanggo sumber sing terkenal supaya bisa dadi pimpinan. Nanging, dheweke ora nggatekake miliaran lan miliaran email sing dikirim dening SPAMMERS nyata sing ora netepi aturan, ora peduli karo reputasi, ora peduli karo ijin, muter Alamat IP lan ngliwati kabeh cek lan saldo sing pemasar sing duwe reputasi migunani.

Kayane kaya Tandha Bebas Obat ing Sekolah Menengah Tinggi lokal. Siji-sijine wong sing Bebas Bebas Obat yaiku wong sing wis bebas Narkoba. Pengedar obat isih mlaku ing trotoar lan lorong, ngguyu karo pratandha nalika liwat.

Aku wis ngomong babagan ijin sadurunge. Masalah karo ijin yaiku ora ana sistem kanggo ISP kanggo mesthekake yen sampeyan wis menehi idin. ESP mbutuhake ijin minangka jarak mandeg tumrap resiko pangiriman sing ora apik lan laporan email sampah. Nanging, ISP lan ESP NATE nuduhake proses ijin.

Ana wong sing kudu takon apa sebabe. Ana wong sing kudu mangsuli miliaran pesen SPAM sing terus diluncurake nalika email 'apik' ora bisa dirampungake lan bisnis nandhang sangsara. ISP terus mbukak babagan idin, idin, ijin. Dheweke ora peduli karo ijin ... dheweke mung peduli karo pirang-pirang wong sing ngeklik tombol email sampah kasebut. Iku kabeh sing kudu digarap. Minangka pemasar, pesen email sing ora dibayar kanggo pelanggan, lan awas! Sampeyan bakal diblokir lan menehi label SPAMMER kanthi cepet.

Apa sing kudu ditindakake ISP kanggo nglawan SPAM nyata

  1. Nyedhiyakake API Pilihan kanggo Panyedhiya Layanan Email utawa Pengiklan sing pengin ngirim email kanthi tanggung jawab.
  2. Nuduhake data Opt-In karo ISP liyane kanggo mesthekake para pemasar sing duwe tanggung jawab ora dihukum.
  3. Mungkasi SPAMMERS nggunakake ISP kanggo ngirim email! Apa sampeyan ngerti yen Amerika Serikat minangka SPAMMER paling ala? Apa sampeyan pancen ngandhani yen kita bisa nemokake pornografi bocah ing pirang-pirang jam, nanging SPAMMER bisa beroperasi pirang-pirang taun? Sampeyan ngandhani manawa ngawasi hardware ora bisa ndeleng lan mungkasi lalu lintas sing luar biasa?
  4. Yen aku ora ngidini wong ngeterake narkoba ing mobilku, aku bakal dipenjara. Kepiye ISP sing ngeterake SPAM ora tanggung jawab?
  5. Nyedhiyakake sarana kanggo email supaya JAMINAN dikirim menyang kothak mlebu. Email ora dadi sarana komunikasi liya. Aku entuk tandha kredit lan tandha perbankan ing kothak mlebu. Ora mokal yen email-email kasebut mesthi bakal ditampilake ing folder Email sampah.

Yen UPS, FedEx lan USPS mandheg ditampilake menyang gudang kanggo ngirim produk, sampeyan bakal nuntut. Ana wong sing bakal nuntut ISP kanthi cepet amarga ora ngirim email sing adhedhasar ijin lan netepi kabeh aturan. Perusahaan-perusahaan kasebut kudu tanggung jawab karo kekacoan sing ditindakake lan nolak kita uwal saka perusahaan kasebut.