InVideo: Gawe Video Profesional Khusus Kanggo Media Sosial sajrone Menit

Wacan: 3 menit Podcast lan video minangka kesempatan sing luar biasa kanggo berinteraksi karo pamirsa kanthi cara sing luwih nyenengake lan nyenengake, nanging katrampilan kreatif lan nyunting sing dibutuhake bisa uga ora bisa digunakake kanggo bisnis - ora kalebu wektu lan biaya. InVideo duwe kabeh fitur editor video dhasar, nanging kanthi fitur tambahan kolaborasi lan template lan sumber daya sing ana. InVideo duwe luwih saka 4,000 template video sing wis digawe lan jutaan

5 Cara Nggunakake Ngrungokake Sosial Kanggo Nambah Strategi Pemasaran Konten

Wacan: 8 menit Konten minangka raja - kabeh pemasar ngerti. Nanging, asring, pemasar konten ora mung gumantung karo katrampilan lan bakat - dheweke kudu nggabungake taktik liyane ing strategi pemasaran konten supaya luwih kuat. Rungokake sosial nambah strategi sampeyan lan mbantu sampeyan langsung ngomong karo konsumen nganggo basane. Minangka pemasar konten, sampeyan bisa uga ngerti manawa konten sing apik ditemtokake dening rong fitur: Konten kudu diajak

Napa Infografis Dadi Popular? Petunjuk: Konten, Panelusuran, Sosial, lan Konversi!

Wacan: 3 menit Akeh sing ngunjungi blog kita amarga usaha sing dakkarepake kanggo nuduhake infografis pemasaran. Cukup ... Aku tresna mau lan dheweke misuwur banget. Ana sawetara alasan kenapa infografis bisa digunakake kanthi apik kanggo strategi pemasaran digital bisnis: Visual - Setengah saka otak kita ditrapake kanggo sesanti lan 90% informasi sing disimpen minangka visual. Ilustrasi, grafik, lan foto minangka media kritis kanggo komunikasi karo panuku. 65%

Mitos SEO: Apa Kudu Nganyari Kaca sing Paling Dhuwur?

Wacan: 3 menit Kolegaku ngubungi aku sing wis nyebar situs anyar kanggo klien lan takon marang aku. Dheweke ujar manawa konsultan SEO sing kerja bareng karo perusahaan kasebut menehi saran supaya kaca-kaca sing di rangking ora bakal diganti, bisa uga bakal ilang rangking. Iki omong kosong. Sajrone dasawarsa pungkasan, aku nulungi sawetara merek paling gedhe ing donya supaya bisa migrasi, masang, lan nggawe strategi konten sing

Ngrekam kanggo iMovie nganggo Kamera Web lan Mikrofon Beda

Wacan: 2 menit Iki minangka salah sawijining kiriman sing paling populer ing Martech Zone amarga bisnis lan individu nggunakake strategi konten video kanggo nggawe panguwasa kanthi online lan bisa nyebabake bisnis. Nalika iMovie bisa dadi salah sawijining platform sing paling populer kanggo nyunting video amarga gampang digunakake, iki ora dadi salah sawijining platform editing video sing paling kuat. Lan, kita kabeh ngerti manawa ngrekam audio saka kamera laptop utawa webcam iku nggegirisi

Cara Miwiti Podcast Kanggo Bisnis Sampeyan (Kanthi Pelajaran sing Sinau Saka Aku!)

Wacan: 3 menit Nalika miwiti podcast taun kepungkur, aku duwe telung target sing beda: Otoritas - kanthi wawancara karo para pimpinan industri, aku kepengin ngerti jenenge. Pancen bisa digunakake lan nyebabake sawetara kesempatan sing luar biasa - kayata ngewangi podcast Dell Luminaries kanggo co-host sing ngasilake 1% top podcast sing paling dirungokake nalika mbukak. Prospek - Aku ora isin babagan iki… ana perusahaan sing pengin dikerjakake amarga aku weruh

Ndhukung Liyane Kanthi Pangembang Landingi Landingi kanggo WordPress

Wacan: 2 menit Nalika umume para pemasar cukup nyisipake formulir ing kaca WordPress, ora mesthi dadi kaca landas sing dioptimalake kanthi apik lan ngonversi. Kaca pendaratan biasane duwe sawetara fitur lan mupangat sing gegandhengan: Gangguan Minimal - Pikirake kaca kebangkrutan minangka pungkasan dalan kanthi gangguan sing minimal. Navigasi, sidebar, footer, lan elemen liyane bisa ngganggu pengunjung. Pambangun kaca kebangkrutan ngidini sampeyan nyedhiyani dalan sing jelas menyang konversi tanpa gangguan. Integrasi - Minangka a

Kepiye Aku Ngoptimalake Gambar sing Ditampilake Kanggo Media Sosial Lan Nambah Lalu Lintas Sosial 30.9%

Wacan: 3 menit Pungkasan ing wulan November pungkasan, aku mutusake nyoba ngoptimalake gambar sing ditampilake kanggo media sosial kanggo ndeleng apa bakal entuk manfaat. Yen sampeyan wis suwe dadi pamaca utawa pelanggan, sampeyan bakal ngerti manawa saya terus nggunakake situs kanggo eksperimen dhewe. Ngrancang gambar sing luwih menarik sing dituduhake ing media sosial nambah 5 utawa 10 menit kanggo persiyapan artikel dadi ora investasi wektu gedhe ... nanging