Cara Nggunakake Rapat Zoom kanggo Ngrekam Tamu Jauh ing Podcast ing Trek Pisah

Aku ora bisa ngandhani kabeh alat sing wis digunakake utawa lengganan ing jaman mbiyen kanggo ngrekam wawancara podcast saka adoh - lan aku duwe masalah karo kabeh. Ora dadi masalah konektivitas saya apik utawa kualitas hardware… masalah konektivitas intermitente lan kualitas audio meh nggawe aku nggawe podcast. Alat pungkasan sing paling apik sing dakenggo yaiku Skype, nanging adopsi aplikasi ora nyebar dadi saya

Moz Lokal: Ngoptimalake Presensi Online Lokal Liwat Listing, Reputasi, lan Manajemen Penawaran

Amarga mayoritas wong ngerti babagan lan nemokake bisnis lokal online, kehadiran online sing kuat penting. Informasi sing akurat babagan bisnis, foto sing apik, update paling anyar, lan tanggapan kanggo review mbantu wong ngerti luwih lengkap babagan bisnis sampeyan lan asring nemtokake manawa milih milih saka sampeyan utawa pesaing. Manajemen dhaptar, yen dikombinasikake karo manajemen reputasi, bisa mbantu bisnis lokal ningkatake kehadiran lan reputasi online kanthi ngaktifake ngatur sawetara

IQ Kamera: Nggunakake Reality Augmented (AR) Kanggo Nggawe Coba Produk Virtual

Kamera IQ, platform desain tanpa kode kanggo Augmented Reality (AR), ngluncurake Virtual Try-On Composer, alat desain canggih sing nggawe cepet lan gampang kanggo merek kaendahan, hiburan, eceran, lan sektor liyane kanggo nyipta pengalaman Coba Virtual sing inovatif adhedhasar AR. Solusi anyar mbayangake maneh perdagangan AR kanthi mbisakake merek kanggo digitalisasi produke kanthi akurasi lan realisme sejatine urip nalika nambah macem-macem unsur merek lan mekar unik sing narik kawigaten lan inspirasi para konsumen liwat

Infographic: 21 Statistik Media Sosial sing Perlu Dikenal Saben Marketer ing 2021

Ora diraguhi manawa pengaruh media sosial minangka saluran pemasaran mundhak saben taun. Sawetara platform muncul, kayata TikTok, lan sawetara tetep meh padha karo Facebook, nyebabake owah-owahan prilaku konsumen kanthi progresif. Nanging, pirang-pirang taun masarakat wis biasa karo merek sing ditampilake ing media sosial, mula para pemasar kudu nggawe pendekatan anyar kanggo entuk sukses ing saluran iki. Pramila nggatekake tren paling anyar penting banget kanggo marketing

Kampanye Aktif: Napa Tagging Kritik Kanggo Blog Sampeyan Yen Integrasi RSS RSS

Salah sawijining fitur sing dakkira kurang migunani ing industri email yaiku nggunakake feed RSS kanggo ngasilake konten sing relevan kanggo kampanye email sampeyan. Umume platform duwe fitur RSS sing paling gampang nambah feed menyang buletin email utawa kampanye liyane sing sampeyan kirim. Nanging sing sampeyan ora ngerteni yaiku gampang banget nyedhiyakake konten sing diwenehi tag kanthi spesifik, ing email tinimbang kabeh blog.

Kepiye Merek Non-Gaming Bisa Mupangate Bisa Nganggo Influencer Gaming

Pengaruh game dadi angel dilirwakake, sanajan kanggo merek non-game. Kayane aneh, mula ayo nerangake apa sebabe. Akeh industri sing nandhang sangsara amarga Covid, nanging game video mbledhos. Regane diprakirake ngluwihi $ 200 milyar ing taun 2023, tuwuh saka kira-kira 2.9 milyar pemain ing saindenging jagad ing taun 2021. Laporan Pasar Game Global Ora mung nomer sing apik kanggo merek non-game, nanging ekosistem maneka warna game. Keragaman nggawe kesempatan saiki

Perawatan Rumah Tangga Digital: Cara Pasar Properti Pasca-COVID Kanggo Pambayaran sing Disetel

Kaya sing diarepake, kesempatan ing pasar pasca COVID wis ganti. Lan nganti saiki katon jelas yen wis diganti kanggo pamilik properti lan investor real estate. Amarga panjaluk tetep jangka sing luwih cendhek lan akomodasi sing fleksibel terus mundhak, sapa wae sing duwe alamat — apa omah plesiran lengkap utawa mung kamar turu cadhangan — bisa dipanggonke kanthi tren. Yen ana panjaluk sewa jangka pendek, meh ora ana pungkasane. Luwih, ora ana pasokan ing