Phonesites: Nggawe Situs web Sales Funnel lan Landing Pages ing Menit Nggunakake Telpon

Iki bisa uga nesu sawetara wong ing industriku, nanging akeh perusahaan mung ora duwe model sing ndhukung investasi menyang penyebaran situs lan strategi pemasaran konten sing akeh. Aku ngerti sawetara bisnis cilik sing isih mbukak lawang-lawang utawa gumantung saka tutuk kanggo ndhukung bisnis sing apik banget. Phonesites: Bukak Kaca Ing Menit Saben bisnis kudu ngimbangi wektu, gaweyan, lan investasi pemilike kanggo ngasilake proses dodolan sing paling efisien.

Telbee: Jupuk Pesen Swara Saka Pamirsa Podcast Sampeyan

Ana sawetara podcast sing dakkarepake kanthi jujur ​​yen aku wis ngomong karo tamu sadurunge supaya bisa dadi pamicara sing nyenengake lan nyenengake. Sampeyan mbutuhake sawetara karya kanggo ngrancang, jadwal, ngrekam, nyunting, nerbitake, lan promosi saben podcast. Asring kok aku mundur dhewe. Martech Zone minangka properti utami sing dakjaga, nanging Martech Zone Wawancara mbantu aku tetep ngupayakake carane aku bisa ngomong kanthi umum,

Leadpages: Nglumpukake Lead Kanthi Landing Pages Responsif, Popups, utawa Bar Lansiran

LeadPages minangka platform kaca kebangkrutan sing ngidini sampeyan nerbitake kaca kebangkrutan kanthi template, responsif kanthi ora ana kode, seret & selehake pembangun mung sawetara klik. Kanthi LeadPages, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe kaca dodolan, gerbang sambutan, kaca kebangkrutan, kaca peluncuran, remet kaca, mbukak kaca cepet, kaca matur nuwun, kaca pra-cart, kaca upsell, kaca babagan aku, kaca seri wawancara lan liya-liyane ... 200+ template sing kasedhiya. Kanthi LeadPages, sampeyan bisa: Nggawe kehadiran online - nggawe

Transistor: Tuan rumah lan Distribusi Podcast Bisnis Sampeyan Kanthi Platform Podcasting Iki

Salah sawijining klienku wis nindakake pakaryan sing apik kanggo nggunakake video ing saindenging situs lan liwat YouTube. Kanthi sukses, dheweke kepengin nindakake wawancara sing luwih dawa lan luwih jero karo tamu, pelanggan, lan internal kanggo mbantu njlentrehake keuntungan saka produke. Podcasting minangka kewan sing beda nalika ngembangake strategi sampeyan… lan hosting uga unik. Nalika aku ngembangake strategi kasebut, aku nyedhiyakake ringkesan babagan: Audio – pangembangan

Penerbit: Paywalls Need to Die. Ana Cara sing Luwih apik kanggo Monetisasi

Paywalls wis dadi umum ing penerbitan digital, nanging ora efektif lan nggawe alangan kanggo pers gratis. Nanging, penerbit kudu nggunakake iklan kanggo monetisasi saluran anyar lan menehi konsumen konten sing dikarepake kanthi gratis. Mbalik ing 90s, nalika penerbit wiwit mindhah konten online, ana sawetara strategi: mung judhul utama kanggo sawetara, kabeh edisi kanggo wong liya. Nalika padha mbangun ngarsane web, genre sing anyar mung digital