ISEBOX: Publikasi lan Distribusi Konten Video

grafis Isebox horisontal

ISEBOX ngidini agensi lan merek nyuda, nerbitake lan nyebarake gambar, dokumen, file audio, kode semat, lan liya-liyane siji kaca. Kaca sing dituju bisa dilindhungi sandhi utawa mbukak kanggo umum. File video sing diunggah bisa ukurane 5GB saben file lan media bisa diputer karo klien utawa HQ ing desktop utawa piranti seluler tanpa mbutuhake download, pamuter, login FTP, lsp.

Klien ISEBOX nggunakake platform siji kaca kanggo alur kerja distribusi video, rilis publik multimedia, toolkit merek, laporan liputan pers lan minangka alat pambagi aset internal utawa perpustakaan konten.

ISEBOX Fitur Utama kanggo Konten lan Publikasi kalebu:

  • Kabeh Konten, Siji Papan - Upload gambar, video, audio lan dokumen apa wae menyang ISEBOX lan bareng karo tim, klien, wartawan, lan media. Kabeh bisa dideleng lan didownload ing papan sing padha. Siji URL ngirim kabeh ing sak papan.
  • Distribusi lan Nuduhake Video Broadcast HD - Sebarake file video nganti kualitas HD - paket sing diowahi utawa konten b-roll. File video lengkap sampeyan bakal bisa didownload, uga nggawe format MP4 lan FLV resolusi rendah kanthi otomatis. Ora ana masalah konversi lan file maneh.
  • Pangunggahan File Gedhe - Nggunakake Pengunggah File Gedhe sing wis digawe ISEBOX, upload lan enggo bareng siji file ukurane 5GB tanpa ana gangguan karo FTP lan log rumit. Sampeyan ora bisa nindakake iku nganggo email, WeTransfer utawa YouSendIt. Lan sampeyan bisa ngunggah file sing dikepengini.
  • Download lan Embed Tracking - ISEBOX nglacak persis sapa sing ndownload konten sampeyan - nyedhiyakake jeneng, email, perusahaan, judhul, lan liya-liyane - kabeh ana ing laporan rapi ing dashboard sampeyan. ISEBOX uga bakal menehi katrangan babagan URL sing wis dipasang, lan kepiye kinerja.
  • Laporan lan Analytics - Ukur efektifitas kanthi Laporan ISEBOX lan Analytics. Ngerti pirang-pirang unduhan lan sapa, tampilan kaca, lalu lintas referensi, konten sing paling populer, lan pengaruh media sosial (saham, Suka, Tweet, lsp.). Kita dhewe Analytics mesin bakal menehi informasi luwih akeh tinimbang Google - sampeyan duwe data, dudu. Yen sampeyan pengin masang ID Google Analytics dobel, sampeyan uga bisa nindakake.
  • Dasbor Kolaboratif ngidini sampeyan lan tim bisa kerja bareng, kanthi macem-macem level ijin, babagan konten lan laporan. Yen sampeyan nggarap klien, sampeyan uga bisa menehi dashboard dhewe, supaya sampeyan bisa ngupayakake kabeh.
  • mobile - Kabeh wis diprogram ing HTML5 kanggo njamin kompatibilitas karo kabeh piranti seluler - Android, iPhone, iPad, Blackberry, lan liya-liyane. Kabeh video, gambar, audio, lan dokumen bisa dideleng preduli apa sing sampeyan upload, lan piranti utawa browser apa sing digunakake.
  • Kanthi Customizable Brand - Kaca konten ISEBOX bisa diwenehi merek kanggo merek sampeyan, utawa merek klien sampeyan yen sampeyan agensi. Kabeh saka macem-macem pilihan font, logo, warna RGB / Hex, gambar latar mburi lan liya-liyane.
  • Distribusi E-Mail - Upload dhaptar distribusi menyang ISEBOX, banjur jadwal utawa kirim Mailout ISEBOX. Iki minangka versi ramah email saka kaca konten ISEBOX sing padha sing ora ana ing folder spam, ditandhani minangka mail sampah, utawa nyusup kothak mlebu kanthi lampiran sing abot. Malah bakal muter video ing email nalika didhukung.
  • Pangguna Sandi Dilindhungi - Ora siyap yen jagad bisa ndeleng kontene? Kanthi tembung sandhi klik siji nglindhungi kaca ISEBOX lan isine. Cocog kanggo eksklusif media / jurnalis, komunikasi internal sing gampang, utawa proses persetujuan klien.
  • Akeh Basa - Nerbitake kaca konten ISEBOX ing salah sawijining basa kayata: Inggris, Prancis, Spanyol, Jerman, Italia, Cina, Portugis, lan Ceko kanthi luwih akeh basa sing ditambahake ing wulan ngarep.
  • Kompatibel karo Media Sosial - Frontend dirancang supaya bisa digunakake lan katon lancar kaya platform sosial sing digunakake saben dina. ISEBOX uga menehi pilihan kanggo ngaktifake mlebu sosial klik siji kanggo pangguna ndownload konten. Link Sharing Sosial sing gampang ditaburi ing ISEBOX.

CallofDuty_ISEBOX

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.