Apa Situs, Blog, utawa Umpan Geotag sampeyan?

Salah sawijining cara kanggo nggoleki situs kanthi geografis. Aku sejatine nemokake yen kancaku ing papan kerja duwe blog kanthi nemokake dheweke ing peta. Ana pirang-pirang situs web ing ngendi sampeyan bisa ngirim lokasi blog utawa lokasi situs kanthi koordinat geografis. Nanging, sampeyan kudu bener-bener nambah sawetara meta tag menyang situs sing bisa ditemokake.

Aku wis sawetara suwe kepengin nindakake iki, nanging pancen ora ana alat sing gampang kanggo nggawe tag kanggo aku… nganti saiki! Bengi iki aku wis ngluncurake Ndandani Alamat.

Situs kasebut bisa digunakake kanggo ngresiki alamat, nemokake garis lintang lan garis bujur, lan kanthi otomatis ngasilake geotag kanggo situs web, blog lan / utawa duweke RSS pakan.

Mangkene pratinjau:
Ndandani Alamat

Cukup salin lan tempel meta tag ing header situs web utawa blog nganggo tag meta liyane. Muga-muga sampeyan seneng!

Panganan uga ngidini sampeyan Geotag feed RSS. Sampeyan bisa nyalin lan nempelake garis lintang lan garis bujur menyang Feedburner ing ngisor Optimize - Geotag feed sampeyan.

24 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur suwun, RoudyBob. Anak-anakku ing ibune kanggo Natal ... sing ninggalake bujang Doug lan komputer! Aku duwe akeh proyek kaya iki sing diwiwiti lan durung rampung. Bakal dadi minggu sing produktif!

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Aku wis nglacak Google. Pracaya utawa ora, peta kasebut bakal tetep beta. Yen sampeyan pengin nggawe aplikasi kasebut lan wis dijamin wektu aktif, dheweke nawakake versi lisensi perusahaan.

    Aku ketemu karo sawetara tim ing Mountain View taun kepungkur lan seneng ndeleng alat kaya iki mula aku ora kuwatir banget. Ora kaya aku bakal nggegirisi ambang lawang kanthi hits!

    Minangka kanggo CSS, aku hack CSS mung IE ing kana. Kabeh apik. Aku ngerti dudu cara sing paling apik, nanging IE nyedhot banget, mula aku ora nyoba maneh. Aku ngerti, bisa uga dadi pemirsa sing ilang… nanging ya.

    Bukak Firefox!

  7. 7

    Nganyari: Aku ndandani sawetara kewan omo sing ngasilake sawetara alamat manca tanpa data. Aku isih duwe masalah mbalekake kutha kasebut yen ing Kanada, nanging saiki daklakoni!

  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11

    Coba karo alamatku ing Norwegia, lan mung entuk pesen "Nuwun sewu". Kanggo seneng-seneng aku nyoba ngetik "Norwegia". Aku kudu ngguyu nalika entuk asile 🙂

    Matur nuwun! (lan ora ana sindiran ing kana!)

  12. 12
    • 13

      Thanks, mapperz… lan situs sing apik! Apa sampeyan ngerti watesan kanggo nggunakake mesin geocoding emad? Aku bisa uga nyoba beta kanggo ndeleng kepiye kahanane. Iki uga bakal nambah fungsionalitas amarga aku bisa njaluk pitakon pangguna kanthi sawetara cara (telpon, lsp.)

  13. 14
  14. 16

    Apa mung aku utawa potongan KML ora nganyari kapan aku mindhah panandha?

    Liyane saka iki: ide apik lan bab sing migunani banget. Aku mung nyalahi panggunaan kanggo nggambar lapisan poligon (kayata elemen-kode LineString-kode tangan) kanggo sawetara peta google.

    Thanks.

  15. 18

    Halo, jenengku Ryan Updike. Aku nindakake Proyek Google Earth ing Kelas Geografi sing bisa digunakake karo KML. Apa sampeyan bisa ngrewangi kita ndandani utawa entuk sawetara kode kanggo nemokake sawetara kode KML? Kita nyoba sinau cara kode data minangka input, banjur ganti output ing kode xml. Apa wae saran sing bisa diwenehake bakal dihargai. Matur nuwun kanggo wektu.

    Regards,
    Ryan Updike

  16. 20
  17. 22

    Iki alat sing apik. Entuk golek alat geotag sing gampang digunakake kaya iki.

    Muga-muga ana direktori situs sing nggunakake geotag. Apa ana sing ngerti dhaptar?

  18. 24

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.