Apa Situs Sampeyan Gerah saka Elaborasi Prématur?

pil biru

Elaborasi durung wayahe minangka istilah fantastis sing asring digunakake dening kanca, Doug Theis. Doug nggunakake nalika dheweke ngrembug babagan kepiye sawetara salespe rampung anggone adol banjur ilang amarga dheweke terus ngomong sawise prospek wis siyap mlebu. Dheweke ora bisa meneng wae!

Ora mung adol, nanging uga ana ing pemasaran.

pil biruTarget paling gampang kanggo nyenengake yaiku iklan komersial farmasi. Nalika komersial nampilake jaran berambut perak sing nggegirisi garwane sing wis diwasa mateng karo pemandangan gunung lan nyekel tangan ing bathtub sing dipasang ... aku mikir…

Hei… iki pil tenung kanggo aku. Aku arep takon karo Dokter babagan iki!

Nanging banjur print lan swara cepet bisa kedadeyan…

Bisa nyebabake ruam; sarang; gatel; kangelan ambegan; kenceng ing dhadha; abuh saka cangkem, pasuryan, lambe, utawa ilat); kebingungan; nyuda urin; pingsan; halusinasi; ilang koordinasi; masalah memori; ganti menstruasi; otot kedutan; masalah mental utawa swasana ati sing anyar utawa saya parah (kayata depresi, gampang pegel, kuatir); overstimulasi; kulit abang, abuh, utawa peeling; kejang; pusing parah; masalah turu parah utawa terus-terusan; pikiran utawa tumindak suicidal; alangan ngomong (kayata, gagap, gagap); mripat utawa kulit sing kuning, utawa bisa uga tiwas.

Iki panjelasan prematur. Dheweke entuk aku ing bagean sing ora apik ... nanging banjur ngomong babagan kejang, kulit lan pati sing lara. Dheweke ilang aku karo panjelasan prematur. Dheweke mesthine kudu menehi saran sing ati-ati supaya dokter nerangake.

Doug Theis minangka VP saka Pusat Data Lifeline. Umur urip dadi pelanggan sing wis suwe ... kasunyatane, dheweke dadi pelanggan nomer loro nalika miwiti bisnis. Nalika pisanan diwiwiti, fokus perusahaan yaiku penjualan sing metu mula dheweke entuk pitulung telemarketing lan nelpon dolar saben dina saben dina. Kangge, nggarap anggaran sing sithik, Doug terus nguatake program pengasuhan email sing luar biasa lan konten fantastis sing dienggo ing situs kasebut. Kita makarya kanggo promosi, ngoptimalake konten, lan menehi ide tambahan.

Nalika dileksanakake, kita ngonversi saka sistem manajemen konten sing larang lan nyuda konten ing situs dadi bagian sekedhik kaca, nuduhake manawa ora ana pengunjung luwih saka 90% kaca. Kita nggabungake sawetara alat ngawasi tambahan kanggo mbantu Doug nambah data kanthi luwih apik. Situs anyar ora apa-apa, nanging saiki bakal nggawe desain ulang sing nyuda luwih akeh. Upaya telemarketing wis entek lan dhuwit saiki dilabur maneh ing pemasaran online, ing endi mayoritas timbal (sing adhem) nemokake cara menyang Doug.

Kalebu ing strategi anyar bakal luwih akeh ruangan putih, tata letak sing luwih resik, lan media liyane. Pusat Data Lifeline saiki dadi Pusat Data paling gedhe ing MidWest, lan saiki nggabungake real estate komersial kanthi teknologi murah lan murah. Dheweke wis mlebu agensi pamrentah regional lan federal ing ruang kantor. Lan kabeh iki wis rampung ngonversi mal sing ditinggalake ing lahan sing saiki dadi gangguan tumrap masarakat (dheweke uga alon-alon ngrenovasi situs sing nggegirisi). Yen kita nulis ewu kaca, kita ora bisa njlimet cukup ing saben lokasi Pusat Data, layanan lan produk sing nyedhiyakake Lifeline marang para pelanggan.

Sampeyan ngerti manawa aku dadi pengacara gedhe kanggo perusahaan sing nuduhake online, nyritakake crita pelanggan, blogging kanthi agresif, promosi liwat media sosial lan mlebu mlebu. Yen dhasar kabeh upaya kasebut dadi situs web kembung, kanthi pandhu arah lan informasi sing akeh banget - sampeyan ora bisa narik kawigaten ... sampeyan bakal nyurung panjelasan prematur.

Situs sampeyan kudu dadi panganan pembuka sing enak lan enak kanggo pengunjung ... dudu kabeh panganan. Doug Theis minangka tenaga penjualan sing apik tenan. Aku ora pengin situs kasebut adol wong kasebut - aku pengin Doug Theis adol wong kasebut. Ngopo Amarga dheweke apik tenan lan efektif listen kanggo kabutuhan klien lan nanggapi sing cocog. Situs web ora bisa ngrungokake. Situs web ora bisa adol kaya Doug. Sing diarani pemasaran inbound… entuk pituduh sing apik ing tangan Doug, supaya bisa nutup sing cocog!

Kita ngembangake online kanggo Pusat Data Lifeline sing ora nandhang lara panjelasan prematur.