Apa Media Sosial minangka Strategi SEO?

siklus sosial1

siklus sosial1

Ora umum yen ahli pemasaran telusuran bisa ngrembug lan nuduhake taktik kanggo ngetrapake pemasaran media sosial minangka strategi SEO. Temenan, akeh lalu lintas web sing biasane diwiwiti karo mesin telusuran saiki didhukung kanthi nuduhake sosial, lan kanggo para pemasar mlebu, sumber lalu lintas sing gedhe iki ora bisa diabaikan.

Nanging langkah imajinatif kanggo narik pemasaran media sosial ing sangisore payung strategi SEO. Pancen, ana prekara sing bisa sampeyan lakoni nalika nindakake kampanye pemasaran media sosial sing bakal menehi pengaruh positif marang SEO (umpamane tweets bermerek) nanging pemasaran media sosial luwih akeh tinimbang nambah visibilitas ing asil mesin telusuran.

Kanggo adil (lan mainake pengacara setanku dhewe) ana mupangat sing gedhe kanggo nggawe jeneng sampeyan dadi akeh rating sosial lan situs sing bisa ditinjau amarga bisa uga yen ana wong sing golek produk utawa layanan, referensi bisnis sampeyan situs lalu lintas dhuwur bisa ngalahake pesaing saka kaca pisanan. Yen kedadeyan, iku menang.

Nanging menang utawa ora, iki game sing salah. Yen sampeyan melu pemasaran media sosial, dheweke wis ana ing corong sampeyan. Tujuane yaiku ora kesadaran nalika iki. Panelusuran minangka mupangat sing dawa kanggo partisipasi, nanging ora dadi sebab kenapa. Yen sampeyan melu media sosial, sampeyan wis nggawe kapercayan, sinau babagan kabutuhan lan minat para pelanggan, lan posisi supaya bisa digawe maju. Yen sampeyan fokus ing keuntungan SEO, sampeyan bakal ndeleng bal sing salah.

SEO lan pemasaran media sosial minangka tugas penting kanggo sukses online lan bisa digunakake kanthi konser, kayata bebrayan. Dheweke ora melu ing pinggul. (karya seni sing diwenehake karo Lee Odden)

8 Komentar

  1. 1

    Kabeh gumantung karo cara sampeyan nemtokake SEO.
    yen sampeyan ngoptimalake situs kanggo kwds SM tartamtu, ora bakal bisa mbantu kaya ngoptimalake properti web sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan.

    • 2

      Aku nganggep sampeyan mbedakake antarane optimasi frase kunci ing kaca lan off-page. Ing kasus kasebut, isih ana SEO lan dudu pemasaran media sosial. Apa wae kegiatan sosial sing kedadeyan ing situs lan diindeks bakal mbantu ngoptimalake situs, kaya kegiyatan sosial sing kedadeyan ing njaba situs lan diindeks bakal mbantu ngoptimalake situs off-site. Titik penting yaiku kudu jelas babagan peran sampeyan - apa sampeyan nyetir kesadaran, utawa keterlibatan nyenengake?

  2. 3

    Matur suwun, Lee. Laporan eMarketer mesthi nuduhake pengalaman dhewe minangka konsumen barang keras. Aku yakin asil bakal beda banget nalika ndeleng pasar kaya restoran, ing ngendi sosial / seluler menehi kontribusi penting kanggo pengaruh konsumen.

  3. 4
    • 5

      Alok, sampeyan pancen wis mbuktekake babagan nggawe link menyang bisnis SEO liwat komentar sosial. Iki dadi pitakon ... apa sampeyan ngobrol karo aku, utawa mung nggunakake platform media sosial kanggo nggawe kesadaran? Lan apa tautan bali luwih migunani tinimbang kesempatan ngobrol karo aku sing nggawe hubungan lan nggawe kapercayan? Apa nuduhake tautan balik kanthi otomatis nggawe sampeyan minangka wong sing mung minat karo nilai SEO platform sosial?

      Sampeyan uga bisa nggambarake maksudku, manawa media sosial lan SEO mbutuhake macem-macem pendekatan supaya efektif. Kanthi SEO, hit-and-run bisa nggayuh target. Nggunakake media sosial kanggo ngonversi kula dadi pelanggan mbutuhake luwih saka komentar lan link. 🙂

  4. 8

    kanggoku strategi. nggawe komunitas sosial supaya gampang pariwara bisnis sampeyan. amarga masarakat ing komunitas sosial bisa dadi sumber pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.