Apa Media "Sosial" tenan?

Media sosialAku duwe 36 kanca Facebook, 122 koneksi ing LinkedIn, 178 Anggota ing Pendhaftaran MyBlogLog komunitas, sawetara lusin ing MySpace, udakara 60 kanca ing Yahoo! Instant Messenger, 20 ing AOL Instant Messenger lan 951 kontak gedhe banget Plaxo! Aku uga aktif Ryze, MyColts.net, Jaiku, Twitter lan aku maca babagan rolas blog kanca (ing antarane 300 feed liyane sing dikumpulake lan ditinjau).

Aku isin ngandhani wong yen aku duwe telung akun Internet… ora siji. Telponku wis nyambung, omahku wis nyambung, lan aku duwe akun T-Mobile kanggo akses saka Starbucks lan Border (ing endi aku do sejatine ketemu karo kanca). Aku uga duwe ing karya, mesthi. Sampeyan bisa ngguyu, nanging kemungkinan sampeyan bakal dipasang ing level sing padha sajrone sawetara taun. Biasane dadi karir lan hobi.

Amarga kabeh media sosial sing dadi bagean saka aku, apa aku pancen sosial banget?

Urip kapindhoAku ngobrol karo profesional pemasaran nirlaba ing dina liyane lan aku nyoba nerangake Urip kapindho kanggo wong-wong mau. Coba jelasake Second Life kanggo nyithak profesional pemasaran media lan sampeyan ora bisa ngrewangi golek cekikikan lan snicker. Pungkasane ana sing ujar:

"Iki ora katon sosial kanggo aku. Kayane anti sosial. ”

Cathetan Pribadi: Urip Kaloro pancen level uber-geekdom sing ora dakkarepake. Aku duwe tantangan sing cukup karo Urip Kawitan tinimbang nggarap sing nomer loro.

Kayane dheweke wis mati. Iki ora sosial. Sosial mbutuhake luwih saka nonton, maca utawa ngrungokake ... ana ngenali basa awak masarakat, daya tarik, tutul, mambu… mung ndeleng mripate.

Kadhangkala nalika aku lagi nggarap tugas, anakku wadon bakal njupuk komputer ing mburiku (kanthi jarak 6 kaki) lan IM kula… “Hai bapak! lol ”(umure 13). Aku biasane mbalik lan ngguyu ... iki tegese aku wis cukup suwene ing komputer lan kudu ngentekake wektu adoh saka monitor. Kanthi matur nuwun sanget, dheweke bakal nyedhot dhingklik lan nyelehake aku nganti aku adoh saka laptop. Aku begja yen ana wong sing cukup peduli karo aku.

Akun Otak

TelosianIng 2000, a kethek ngontrol lengen liwat Internet. Saiki malah ana wiwitan, sing diarani Numenta, sing digunakake kanggo cocog karo intelijen buatan karo intelijen manungsa.

Iki wiwit ngelingake aku babagan wong Telosia ing episode Star Trek pisanan. Dheweke minangka wong lanang ala karo endhas lemak gedhe sing bakal dadi tahanan wong-wong mau kanthi nggawe ilusi ing sirahe kanthi telepati. (Kandhani aku kelingan ngono episode, "Kandang". Malah wis pra-Shatner! Pilot paling larang ing NBC).

Biyen mung bisa sambung ing papan kerja, banjur ing omah, saiki nganggo ponsel… apa otak sabanjure? Apa kita bakal duwe jinis urip ing njaba Internet? Wis medeni tenan, ya?

Ya, yen bisa nyambung liwat otak menyang Internet, coba pikirake kepiye cepet nulis lan masang kode. Aku bisa nggawe peternakan pangembang kanthi pipa kopi lan pizza tumbuk liwat tabung weteng lan dibangun Siji Point Lima Urip. (Nang endi wae ing antarane Urip Pertama lan Kaloro).

Kayane ora sosial banget kanggo aku. Aku kudu golek luwih akeh.

PS: Apa sampeyan mikir yen akun Net Brain bakal mbukak?

4 Komentar

  1. 1

    Apa iki wektu sing angel kanggo ngandhani yen sampeyan ora kejawab konser HEBAT ing The Lawn ing dina Jumuah wengi, utawa wektu sing pas kanggo ngelingake yen sampeyan ora kejawab? Begjanipun kanthi nyopot sok-sok. Wis apik banget. Aku duwe ilmu sing kurang sithik nanging aku rumangsa luwih nyambung karo wong liya.

  2. 3

    Pateni telpon saka wektu kanggo wektu.

    Pateni email saka wektu liyane.

    Ayo ndeleng gunung lan alas lan segara!

    Ora prelu Urip Kaloro, ora, thx!

    Aku duwe teknologi sing cukup ing urip pisanan saiki! 🙂

    Cheers!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.