Iku opo Bisa dadi? APUI pertama ana ing kene…

PipoThe APUI (Antarmuka Panganggo Programming Aplikasi) bisa uga ana ing kene. Aku kepengin weruh Yahoo! Pipa, mesin sing pangguna bisa nyaring lan ngapusi RSS pakan.

Nanging iki mung wiwitan, lan bakal bisa ditonton kanthi nyenengake. Aku ngomong babagan kabutuhan iki teknologi pungkasan taun pungkasan lan diprediksi sing 2007 bakal dadi taun GUI interaksi integrasi lan aku percaya tenan yen iki taun putusane.

Yen Yahoo! Pipa bisa digunakake kanggo ngapusi RSS, minangka langkah cendhak kanggo pindhah saka RSS menyang liyane XML API lan Layanan Web. Aku percaya manawa antarmuka iki bakal dadi mantep tenan ing taun-taun mbesuk, mula kebutuhan pangembang bisa wiwit mandheg.

Pipo

Isih akeh gaweyan sing kudu ditindakake ... nanging iki bisa menehi revolusi ing web lan nggawe aplikasi bangunan menyang level sabanjure. Pemrograman cepet bakal diowahi saka pirang-pirang minggu, nganti pirang-pirang jam, dadi menit kanggo ndandani data, nyaring, lan micu prastawa adhedhasar. Bayangake, sampeyan dadi pemasar lan mung 'charting flow' kampanye sabanjure ... ora ana kode nulis, ora ana biaya piranti lunak, ora ana pangembang, ora ana proyek sing kakehan anggaran lan telat.

Mangkene prediksi sabanjure ... kebutuhan pangembang piranti lunak bakal terus meningkat sawetara taun ngarep, bisa uga ana ing dasawarsa sabanjure; Nanging, sawise iku kebutuhan pangembang bakal wiwit surut amarga masarakat nggunakake API level perusahaan kanggo nggawe piranti lunak, alur kerja, interaksi, lan pangolahan data.

Iki nyenengake!