Apa Email Mati?

email mati

email matiNalika aku maca crita pungkasan babagan Grup IT ing Inggris sing nglarang email, Aku kudu mandheg lan mikirake kegiyatanku saben dinane lan sepira email sing ngrampok dina sing produktif. Aku takon babagan pamiarsa liwat Zoomerang jajak pendapat lan sithik banget sing mikir yen email bakal enggal seda.

Masalahku, miturut pendapatku, dudu email. Nalika email digunakake kanthi efektif, efisiensin banget. Duwe komunikasi kanthi tertulis, ringkes, sing njlentrehake target lan proses nggawe wong luwih gampang tumindak ing email kasebut. Aku ora mikir manawa perusahaan Inggris ngewangi awake dhewe kanthi mblokir proses komunikasi mainstream sing diadopsi sacara universal. Dheweke mung bisa nemtokake sawetara aturan keterlibatan babagan cara ngatur email ing njero.

Masalahe yaiku SPAM lan proses ing endi kita langganan kanggo ngirim email Sajrone 20 taun, kita ora ngowahi apa-apa ing proses langganan email. Email sing apik dening perusahaan sing apik terus diblokir, nalika spammer terus kanggo njaluk email liwat. Pengaruh ing produktivitas (lan lingkungan) luar biasa.

Nganti ISP (Panyedhiya Layanan Internet) kanthi metodologi anyar, masalah kasebut bakal diterusake. Rekomendasi sampeyan yaiku supaya Google Apps nggawe proses registrasi ijin kanggo para pemasar lan ngatur pilihan ing server dhewe. Perusahaan kaya mine bisa ndhaptar domain karo ISP lan mateni komunikasi sing ora diidini. Saben milih ing buletin, sing milih bakal ndhaptar karo ISP… dudu ESP (Panyedhiya Layanan Email). ISP ora butuh barang liya… mung bisa mblokir kabeh email kajaba publikasi sing diidini.

infographic panggunaan email

Infographic dening KatonGains.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.