Apa Parking Domain Patut?

parkingOra… utawa bisa uga ora. Ora kanggo aku, kok.

Apa Parking Domain? Nalika sampeyan duwe ide apik kanggo jeneng domain, priksa manawa dituku. Ora… dadi sampeyan tuku. Daripada nggunakake domain kanggo situs web, sampeyan 'parkir'. Parkir domain minangka sarana penghasilan tambahan lan sawetara pamilik jeneng domain paling gedhe sing entuk jutaan wong kasebut. Ana rong cara kanggo golek dhuwit kanthi parkir domain:

  1. Wong kadang ngetik a URL tinimbang nggoleki. Yen sampeyan duwe jeneng domain, sampeyan bisa nyelehake pariwara sing ditrapake ing kaca kebangkrutan. Yen wong klik ing pariwara, sampeyan bakal entuk mbayar pariwara.
  2. Wong pengin jeneng domain, mula sampeyan menehi tawaran.

Nalika maca artikel dina iki, ngelingake babagan tes bisnis iki sing kudu daklaporake maneh. Sajrone setaun kepungkur, aku maca babagan sawetara situs ing majalah Business 2.0 sing nawakake sumber daya Domain Parking. Nalika semana, Sedo minangka salah sawijining perusahaan parkir domain sing ora dikenani biaya wiwitan. Aku nulis postingan blog sing negesake manawa aku bakal moto.

Jeneng domain sing paling disenengi yaiku navyvets.com. Sawise setaun ngrampungake domain, aku entuk 93 hits sing ngasilake $ 1.22 tanpa nawakake rega adol $ 2,500. Amarga aku mbayar $ 14.95 saben taun kanggo saben nganyari domain, iku bakal kapitunan.

Yaiku link sing paling apik.

Mesthi wae ana cara supaya bisa bener. Yen aku duwe ewonan jeneng domain sing diparkir karo registrar sing menehi tarif murah, aku dhewe ngatur pariwara ... bisa uga nyedhiyakake konten ing situs kanthi sawetara prilaku pariwara - aku bisa ngasilake bathi. Yen saben dolar entuk dhuwit saben taun, bisa tuku 100,000 jeneng lan entuk penghasilan rapi. Nanging aku ora duwe wektu kanggo nindakake. Uga, jeneng sing paling apik wis dituku mula butuh wektu luwih suwe yen mung ngenteni domain sing kadaluwarsa utawa akeh dhuwit kanggo nyoba tuku wong liya sing bisa dadi siji utawa loro.

Dadi, karier parkir domain saya meh rampung. Motret terakhirku yaiku nyelehake domain paling apik ing Sedo kanthi rega $ 39 supaya kasedhiya ing kaca ngarep kanggo ndeleng manawa bisa nemokake pembeli. Aku bakal ngarahake sisa domain menyang blog iki, sing ngasilake tingkat klik-tayang sing luwih apik kanggo pariwara tinimbang Sedo ($ 0.10 EPC). Aku bakal menehi sampeyan ngerti kepiye lakune!

12 Komentar

  1. 1

    Sampeyan wis nuduhake sawetara masalah nyata parkir domain ” kaya saiki. Sampeyan kudu duwe sawetara domain lalu lintas dhuwur utawa sawetara domain sing luwih apik tinimbang mbayar awake dhewe.

    Saliyane, sawetara domain saya sacara rutin luwih apik tinimbang diparkir karo konten lan iklan AdSense.

  2. 2

    Parkir Domain ora bisa digunakake, mung mbuwang-mbuwang wektu, kajaba sampeyan duwe 100+ 200+ domain sing apik kanggo dicoba, daftarkan sawetara domain lan pengin entuk bathi minangka impen, aja mbuwang-mbuwang wektu

  3. 3

    Yen jeneng domain ngasilake luwih akeh tinimbang ragad regi, mesthine kudu diparkir. Temokake 100 jinis domain iki lan sampeyan bisa ngasilake penghasilan sing apik

  4. 4
    • 5

      Ora bisa nolak menehi komentar ing kene babagan domainzaar.

      Adhuh sayang. Apa sampah dhuwit. Khusus dhuwitku, $ 100.

      Thomas - utawa jenenge wae - nulungi nuku email nalika aku nyoba mbayar, nanging sawise ndownload… .. halo sapa wae sing mulih ??? Akeh email sing langsung lan liwat formulir kontak situs web. Ora ana apa-apa! Ora ana wangsulan.

      Apa bummer!

      Skrip iki minangka IMHO sing regane $ 100.

      Kasedhiya skrip gratis sing bisa digunakake.

      Aja nyisihake dhuwit kanthi entuk dhuwit menyang domainzaar.

  5. 6

    Aku tuku saka domainzaar taun kepungkur, kesalahan paling gedhe.

    Aku duwe jeneng domain sing sopan (bas3.com) lan nginstal piranti lunak domainzaar, minggu sabanjure, ana sing ngrampok DNS lan ngarahake situs web kasebut. DZ nyimpen tembung sandhi admin ing file teks ing file teks sing bisa diakses.

    Aku takon programer kanggo ndandani iki, ngenteni 2 wulan banjur dicopot.

    Saiki aku nyoba golek solusi host kanggo parkir domain, sing bisa nyepetake situs 5 kaca kanthi tembung kunci sajrone menit utawa luwih, aku mikir kepiye cara ngisi, apa aku kudu njupuk% saka ndhuwur? apa aku kudu duwe ragad saben taun kanggo sawetara domain winates? apa aku kudu ngidini dadi produk sing bisa didownload?

    iki minangka prekara sing kudu dakkira, coder wis akrab karo webapps sing bisa diduweni ing saindenging jaring, aku mung kudu ngrancang lan masarake.

  6. 7

    Domain Zaar minangka apus-apus, palsu, lan kesalahan kanggo sapa wae sing mikir tuku produk kasebut. Piranti lunak kasebut ora bisa digunakake kaya sing wis dijelasake lan ora ana dhukungan. Yen sampeyan ora gelem pisah karo $ 99, ayo tindakake… produk sampeyan ora bakal bisa digunakake kanthi bener lan ora bakal nate krungu apa-apa saka wong Zaar Scam maneh. Kutha Apus-apus.

  7. 8

    Hai bocah,

    Kabeh salah. Coba fabulous.com lan hitfarm.com - sanadyan kudu entuk program premium. Miwiti sawetara taun kepungkur, saiki nggawe 12,000 / wulan mulih, 23,000 / wulan reged.

  8. 9

    Parkir domain kanggo wong sing males sing ora bisa nggawe mikrosit otomatis kanggo jeneng domain. Konsekuensi parkir domain yaiku sampeyan mung duwe 30% saka potensial lan ora nggawe faktor umur kanggo domain sampeyan.

    Douglas, matur nuwun kanggo diskusi iki. Saran cilik, yen sampeyan ora masalah: ganti registrar. Aku ora nate mbayar luwih saka $ 8 nganti $ 9 kanggo nganyari maneh. $ 14.95 banget, !!! Sampeyan bisa kanthi gampang ngirit $ 6 kanggo saben jeneng domain. Muni kaya kacang kanggo sak domain nanging menehi petungan cepet yen sampeyan entuk, ucapake, 100 utawa 1000 jeneng domain… Akeh domainer mbuwang mobil anyar lan preinan mewah ing registrar sing larang 🙁

  9. 10

    Iki minangka postingan blog paling lucu babagan domain lan parkir domain sing wis suwe dakwaca. Parkir domain duwe kesalahan lan rusak ing saben taun, nanging jeneng domain umum sing apik isih ngasilake dhuwit kanggo sing duwe (sing atusan nganti ewu dolar saben dinane ora kaya conto bodho dolar saben 100,000 jeneng domain sing bakal dadi kapitunan nalika sampeyan mbayar biaya pembaruan.) Lan kanggo mratelakake panemume, aja mlebu ing domain domain kanthi jeneng domain sing ala banget yen domainer nyata ora bakal repot-repot duwe taman, dadi kesalahan liyane. Yen ana apa-apa, lan domainer sing bakal ngandhani, sampeyan bakal duwe kemungkinan luwih akeh monetisasi lan / utawa flipping domain kanthi ngembangake. Mung jinis jeneng domain umum sing apik nalika diparkir lan navyvets.com dudu salah sawijine. Luwih becik dibandhingake apel karo apel tinimbang mbandhingake apel karo brokoli. Mung ngomong '

    • 11

      Wow - ora yakin aku pantes entuk hadiah kanggo 'postingan blog sing paling lucu'. Aku sejatine setuju karo sampeyan. Aku mung ujar ora kanggo aku lan aku nyedhiyakake dokumentasi dhukungan. Wong liya bisa uga nganggep perusahaan sing duwe bathi… dudu dudu aku.

  10. 12

    Konsep Parkir Jeneng Domain Dibantu Aku Dikunjungi Sedo ..Situs Kanggo rincian jeneng domain PARKING. Becik .U Uga Bisa Tuku jeneng Domain Ing situs ikiTucktai.com& adol ing Nggunakake Registrasi Akeh. U bisa Nggawe Situs Kanggo jeneng Domain Parking & adol uga bisa dadi Reseller situs ..

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.