Apa dmoz mati?

dmoz

Miturut dmoz.org:

Proyek Direktori Terbuka minangka direktori Web sing paling gedhe lan paling lengkap sing diowahi saka manungsa. Iki dibangun lan dikelola dening komunitas editor editor sukarelawan global sing jembar.

Kanggo sing durung pati ngerti karo dmoz, biyen dadi proyek sing rame - wiki mesin telusuran sing bisa dikategorikake karo situs lan ngumumake tekan internet. Nanging, saiki, aku wis ngirim sawetara situs ing sawetara kesempatan nggunakake pengajuan proses. Pirang-pirang wulan mengko, situsku isih durung dipasang ing database dmoz.

Saperangan pitakon:

  1. Apa ana sing bener nggunakake data iki?
  2. Apa ana sing isih nyunting data iki?
  3. Apa data iki duwe pengaruh Google, Yahoo, utawa Live nggoleki?

Pendugaanku pancen ora cocog maneh kanggo nggarap utawa nggunakake dmoz. Panemu sampeyan?

12 Komentar

  1. 1

    Aku yakin wis mati sawetara wektu maneh.

    Aku ngerti yen Alexa wis wiwit nggunakake DMOZ kanggo milih judhul lan deskripsi.

    Google uga nggunakake DMOZ kanggo sing padha lan menehi pilihan sing luwih dhuwur tinimbang deskripsi normal.

    Nanging DMOZ, kudu nyepetake akeh.

  2. 2
  3. 3

    DMOZ mesthi alon nalika nambah dhaptar anyar, lan bakal mesthi. Dikelola dening sukarelawan sing ora mbayar, sing ora bisa diarep-arep terus ngawasi kategori kanggo tautan anyar.

    Aktivitas DMOZ wis mudhun drastis. Sampeyan isih duwe dhaptar ing direktori iki, nanging ora bisa ditebak. Aja narik rambut nganggo sumber gratis iki (sing bisa mudhun maneh tanpa peringatan) nanging cukup untune lan mbayar Yahoo! 299 kanggo dhaptar direktori. Lonjakan lalu lintas & pangkat luwih apik tinimbang DMOZ.

  4. 5

    DMOZ minangka ide apik ing taun 1996! Saiki situs anyar ditampilake kanthi cepet, mula DMOZ ora bisa njaga. Kajaba iku, pangiriman situs lan akses editor mudhun lan ora bisa diakses udakara 6 wulan!

    Gambar asli saka situs sing penting lan relevan taun kepungkur, nanging wis dadi dinosaurus babagan kegunaan. Aku sangsi google, Yahoo utawa MSN, cukup bodho yen isih nganggep dhaptar ing dmoz minangka atribut sing penting banget kanggo kualitas situs.

    Wayahe pindhah menyang proyek sing luwih maju ing web.

  5. 6
  6. 7

    dmoz wis mati. ora ana guna, ora ana regane lan mbuwang-mbuwang wektu. Aku ngobrol karo salah sawijining editor nalika semana sing ngonfirmasi iki

  7. 8
  8. 9

    Yen sampeyan duwe 100% relevansi lan situs sampeyan ora didaftar ing enem taun. Apa tegese? Pesaing sampeyan minangka editor! Isin karo DMOZ! Kabeh sing didaftar dudu pemain utama ing kategori kasebut, nanging perusahaan ora duwe ancaman gedhe kanggo perusahaan editor. Yaiku sing wis dakwujudake ing kategori minatku.

    DMOZ saiki wis mati utawa zombie.

  9. 10

    DMOZ ora mung mati nanging forum saiki duwe tanggepan gaya 'Mesin Wangsulan' kanggo pitakon babagan dhaptar situs, masalah utawa pitakon liyane sing katon ora bisa dingerteni.

    "Sampeyan bisa uga wis salah paham babagan tujuan lan cara kerja ing kene. ODP minangka organisasi sukarelawan sing nggawe direktori minangka hobi. Penyunting sunting ing endi sing dikarepake, miturut kekarepane lan apa sing dikarepake ing watesan idin. Kita ora duwe jadwal utawa sistem kanggo meksa wong nindakake pakaryan sing ora dadi sukarela. ODP dudu utamane layanan dhaptar gratis kanggo pamilik situs web lan ora nyoba ngolah saran dhaptar miturut timbangan wektu sing dikarepake.

    Sawetara sukarelawan bakal ngolah saran dhaptar miturut wektu, nanging kita ora bisa prédhiksi sapa utawa kapan kedadeyan kasebut. Wektu sing kliwat bisa diwiwiti sawetara dina nganti pirang-pirang taun. Sampeyan ora prelu menehi saran maneh situs web sampeyan lan bisa uga bisa ngasilake produktif amarga saran mengko bakal ngilangi saran sadurunge. "

  10. 11

    Hai Douglas,
    malah blogpost sampeyan wis cukup lawas, kontemporer banget. Kita wis nyoba ndhaptar webshop http://www.meincupcake.de saiki suwene 5 taun (!!!)… ..tanpa sukses. Wiwitane nyoba kaping pindho saben taun, taun iki pungkasane kita nyoba kaping 8 kaping. Kanggo ndeleng manawa ana wong sing makarya ing DMOZ, kita ngirim laporan (sampeyan bisa ngirim "Laporan Korupsi / Penyalahgunaan" liwat situs web. Kanthi nomer tiket sing aku tampa sawise iku aku bisa ngerteni, dheweke durung waca laporan minggu kepungkur. Hm, cukup miskin ing sawijining situs, sepisan banget gedhe!
    Ing blog liyane, aku bisa nemokake pesen saka editor DMOZ sing ujar manawa dheweke butuh luwih saka setaun kanggo nerbitake entri, mula kabeh kudu repot. Dheweke uga ujar, manawa sawetara upaya bakal ora digatekake lan ditangani negativel.
    Jujur: Apa sing kudu diperiksa suwene? Lan yen ora repot, kenapa webmaster kudu muspra kabeh? Aku mikir dheweke ngubur situs web gedhe iki kanthi mandhiri. Muga-muga bisa mbantu wong.
    Cheers

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.