Apa dmoz mati?

dmoz

Miturut dmoz.org:

Proyek Direktori Terbuka minangka direktori Web sing paling gedhe lan paling lengkap sing diowahi saka manungsa. Iki dibangun lan dikelola dening komunitas editor editor sukarelawan global sing jembar.

For those unfamiliar with dmoz, it used to be a lively project – the wiki of search engines where folks could categorize sites and announce their arrival to the net. Of recent, though, I've submitted several of my sites on several occasions utilizing their pengajuan process. Months later, my sites are still not posted anywhere within dmoz's database.

Saperangan pitakon:

  1. Apa ana sing bener nggunakake data iki?
  2. Apa ana sing isih nyunting data iki?
  3. Apa data iki duwe pengaruh Google, Yahoo, utawa Live nggoleki?

My guess is that it's simply not worth it anymore to work on or with dmoz. Your opinion?

12 Komentar

  1. 1

    Aku yakin wis mati sawetara wektu maneh.

    Aku ngerti yen Alexa wis wiwit nggunakake DMOZ kanggo milih judhul lan deskripsi.

    Google uga nggunakake DMOZ kanggo sing padha lan menehi pilihan sing luwih dhuwur tinimbang deskripsi normal.

    Nanging DMOZ, kudu nyepetake akeh.

  2. 2
  3. 3

    DMOZ mesthi alon nalika nambah dhaptar anyar, lan bakal mesthi. Dikelola dening sukarelawan sing ora mbayar, sing ora bisa diarep-arep terus ngawasi kategori kanggo tautan anyar.

    DMOZ activity has drastically decreased. It is still great to have a listing in this directory, but its just too unpredictable. Instead of pulling your hair out over this free resource (which could go down again without warning) just clench your teeth and pay Yahoo! 299 for their directory listing. Traffic & rank boost are better than DMOZ.

  4. 5

    DMOZ was a great idea in 1996! Now new sites are appearing so fast, that DMOZ can’t keep up. Additionally site submission and editor access were down and inaccessible for about 6 months!

    Its a great snapshot of what were important and relevant sites years ago, but it has become a dinosaur in terms of usability. I doubt google, Yahoo or MSN, are stupid enough to still consider a listing in the dmoz as a highly important attribute to the quality of a site.

    Wayahe pindhah menyang proyek sing luwih maju ing web.

  5. 6
  6. 7

    dmoz wis mati. ora ana guna, ora ana regane lan mbuwang-mbuwang wektu. Aku ngobrol karo salah sawijining editor nalika semana sing ngonfirmasi iki

  7. 8
  8. 9

    When you have 100% relevancy and your site is not listed in six years. What does that mean? Your competitor is the editor! Shame on DMOZ! All got listed are not major players in the category, but companies have not major threat to the company of the editor. That’s what I’ve observed in the category of my interest.

    DMOZ saiki wis mati utawa zombie.

  9. 10

    DMOZ ora mung mati nanging forum saiki duwe tanggepan gaya 'Mesin Wangsulan' kanggo pitakon babagan dhaptar situs, masalah utawa pitakon liyane sing katon ora bisa dingerteni.

    "Sampeyan bisa uga wis salah paham babagan tujuan lan cara kerja ing kene. ODP minangka organisasi sukarelawan sing nggawe direktori minangka hobi. Penyunting sunting ing endi sing dikarepake, miturut kekarepane lan apa sing dikarepake ing watesan idin. Kita ora duwe jadwal utawa sistem kanggo meksa wong nindakake pakaryan sing ora dadi sukarela. ODP dudu utamane layanan dhaptar gratis kanggo pamilik situs web lan ora nyoba ngolah saran dhaptar miturut timbangan wektu sing dikarepake.

    Sawetara sukarelawan bakal ngolah saran dhaptar miturut wektu, nanging kita ora bisa prédhiksi sapa utawa kapan kedadeyan kasebut. Wektu sing kliwat bisa diwiwiti sawetara dina nganti pirang-pirang taun. Sampeyan ora prelu menehi saran maneh situs web sampeyan lan bisa uga bisa ngasilake produktif amarga saran mengko bakal ngilangi saran sadurunge. "

  10. 11

    Hai Douglas,
    malah blogpost sampeyan wis cukup lawas, kontemporer banget. Kita wis nyoba ndhaptar webshop http://www.meincupcake.de saiki suwene 5 taun (!!!)… ..tanpa sukses. Wiwitane nyoba kaping pindho saben taun, taun iki pungkasane kita nyoba kaping 8 kaping. Kanggo ndeleng manawa ana wong sing makarya ing DMOZ, kita ngirim laporan (sampeyan bisa ngirim "Laporan Korupsi / Penyalahgunaan" liwat situs web. Kanthi nomer tiket sing aku tampa sawise iku aku bisa ngerteni, dheweke durung waca laporan minggu kepungkur. Hm, cukup miskin ing sawijining situs, sepisan banget gedhe!
    Ing blog liyane, aku bisa nemokake pesen saka editor DMOZ sing ujar manawa dheweke butuh luwih saka setaun kanggo nerbitake entri, mula kabeh kudu repot. Dheweke uga ujar, manawa sawetara upaya bakal ora digatekake lan ditangani negativel.
    Jujur: Apa sing kudu diperiksa suwene? Lan yen ora repot, kenapa webmaster kudu muspra kabeh? Aku mikir dheweke ngubur situs web gedhe iki kanthi mandhiri. Muga-muga bisa mbantu wong.
    Cheers

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.