Apa Pembangunan minangka bagean saka Anggaran Marketing sampeyan?

pribadi

Nalika nulis proposal bengi iki, aku wiwit mikir babagan sawetara strategi sing luwih sukses kanggo klien ... lan akeh sing dudu mung babagan pemasaran, nanging babagan nggawe alat sing bakal narik kawigaten pangguna. Aku wis nulis babagan 3 gaya pembelajaran sadurunge… wong asring ora digatekake.

Kinestetik. Sebagéan gedhe saka pamirsa sampeyan luwih akeh sinau babagan kinestetik tinimbang sinau visual utawa auditori. Apa sampeyan duwe alat utawa aplikasi ing situs sing nulungi dheweke? Yen sampeyan nggawe alat kasebut, sampeyan bisa uga bakal nambah tarif respons saka situs sampeyan. Mangkene sawetara conto sing wis ditindakake:

  • Panemu Lokasi Online - tujuane online Wild Birds Unlimited yaiku supaya luwih akeh wong bisa langsung nggawa franchisee. Dadi - kita gawe sistem lokasi perusahaan kanggo dheweke. Kita uga duwe ing format seluler lan arep diluncurake minangka aplikasi Facebook!
  • Grafik Fan Olahraga - Pat Coyle mbukak a agensi pemasaran olahraga lan pengin nyedhiyakake alat sing bakal narik kawigaten kang pamirsa sing ditarget… para pemasar olahraga. Dadi, kita nggawe Pat alat online kanggo njaga statistik ing media sosial. Lan iku bisa digunakake!
  • Kalkulator Utang - CCRnow pengin nyedhiyakake staf internal lan prospek kanthi cara ngitung informasi pambayaran sing nyata babagan utang kertu kredit. Yen sampeyan ngira yen itungan bunga terus, sampeyan salah! Saiki alat kasebut nyedhiyakake pangguna mbandhingake kepiye carane bisa uwal saka utang kanthi pitulung CCRnow.

pribadi

Aku ora mikir manawa solusi kasebut ana ing radar nalika wong-wong kasebut wiwit mikir babagan kepiye cara supaya bisa mlebu luwih akeh kanthi online ... nanging alat-alat bangunan bisa narik kawigaten para pamirsa, terus disimpen ing situs kasebut, lan pungkasane ndadekake prospek bisa nindakake bisnis karo wong-wong mau. Ora ana solusi sing larang regane - kabeh diwiwiti regane $ 10k!

Sampeyan bisa uga miwiti mikir babagan situs sing bisa dikembangake sing bakal mbantu konsumen utawa bisnis sesambungan karo sampeyan kanthi luwih efektif. Kadhangkala teks lan video ora cukup!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.