Apa Copernicus utawa Aristoteles Nggawe Bisnis Sampeyan?

kopernicus

Ana sawetara bisnis sing dakgawe ... lan aku mikir sing paling dak senengi yaiku sing ngerti manawa dheweke ora pati penting karo para pelanggan. Sawetara liyane malah ora ngakoni manawa ana pelanggan.

Copernicus wis dikenal minangka bapak astronomi modern wiwit dheweke ndhukung heliocentrism amarga geocentrism. Kanthi tembung liyane, srengenge dadi pusat sistem planet kita, dudu Bumi. Iki nyenyamah fitnah lan dheweke nglawan kabeh budaya sarjana sing ana gandhengane karo agama. Nanging dheweke bener.

Yen sampeyan pengin ngatasi misteri alam semesta bisnis, sampeyan luwih becik takon dhisik babagan kepiye bisnis sampeyan mbukak. Ora ngakoni pelanggan minangka pusat bisnis lan luwih penting tinimbang kabeh wong sing nyebabake turnover karyawan, turnover pelanggan, lan pungkasane bisa nyebabake bisnis sampeyan mandheg.

 
Aristotle
Copernicus
results Kepiye carane? Kepiye para pelanggan?
Dianggo Dheweke nggunakake salah. Kepiye carane bisa nampung?
biaya Kita kudu ngisi luwih akeh. Apa regane produk utawa layanan kanggo klien?
Retensi Napa sampeyan ninggalake kita? Apa kita nindakake kabeh prekara kanggo njaga sampeyan?
partners Apa sing wis ditindakake kanggo kita? Apa sing bisa ditindakake supaya bisa sukses?
karyawan Dheweke ora pas. Karyawan nggawe kita sukses.
budget Entuk persetujuan. Sampeyan bakal tanggung jawab.
Marketing Panuntun liyane. Temtokake prospek sing mesthi bisa mbantu.
Kualifikasi Mimpin Apa proses kertu kredit duwe? Apa kita bakal nggawe dheweke sukses?
Keluwesan Karyawan Apa sing ditulis buku tangan? Kepiye kita bisa menehi motivasi lan ningkatake produktivitas?
Strategy Ora bisa digunakake ... Re-org liyane! Pemimpin saiki menehi rencana 5 taun.
fitur Dheweke disalin! Apa sing bakal dienggo sabanjure?
Public Relations Entuk perhatian. Entuk tresno.
Penglibatan Sosial Wis IT blokir kabeh! Dorong karyawan supaya melu!

Apa perusahaan sampeyan? Ing jaman saiki media sosial, gampang dingerteni. Yen ide babagan media sosial nampilake pesen menyang pelanggan, sampeyan bisa uga dikelola dening Aristoteles. Yen pesen sampeyan ngumumake sukses para pelanggan, sampeyan bakal mbukak dening Copernicus. Sajrone 1,800+ taun suwene jagad iki bisa dingerteni… muga-muga ora suwene usaha sampeyan.