Apa Rencana Bisnis Visual cocog kanggo Sampeyan?

Depositphotos 8516542 s

Indiemark yaiku agensi pemasaran email, lan usaha bisnis nomer telu. Loro gaweyan kawitan diwiwiti kanthi alon, tuwuh kanthi organik, lan untunge kalorone dipungkasi karo Big Bang. Saiki ekonomi wis dadi salah sawijining negara, Indiemark kayane isih padha.

Nganti saiki, aku wis miwiti (nanging durung rampung) puluhan rencana bisnis klasik. Sampeyan ngerti… macem-macem kaya teks 25 kaca. Kayane amarga aku duwe otak sing bener utawa ora sabar banget utawa kalorone. Dadi biasane aku mung menehi "garis besar bisnis", nanging kanthi diam-diam pengin aku duwe wektu kanggo nemtokake strategi jangka panjang lan jangka sing luwih rinci.

Dadi wektu iki aku wis nyusun rencana bisnis visual.

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake versi pasangan. Uga kasedhiya karo Tactical Guide, sing ora ditemokake ing kene. Jus banget.

Rencana Bisnis Visual

Tulung… critakake apa sing sampeyan pikirake!

6 Komentar

  1. 1

    Aku setuju - iki ide sing apik banget, yen isih dilengkapi rincian "jus" (kaya sing diarani). Ora preduli sapa sing sampeyan targetake (kayata kapitalis ventura, malaikat, bank, karyawan potensial, lsp), wong visual lan, aku percaya, pancen ngurmati kreativitas kanggo nyebut jinis konten tradisional (kayata rencana bisnis). Kerja sing apik, Scott! 😀

  2. 2
  3. 3

    Aku nuduhake tujuan sampeyan supaya rencana bisnis cukup cekak supaya migunani. 25 kaca? Ora ana sing bakal maca. 1 kaca? Bakal disematkan ing jejere monitor kabeh wong lan dianggep asring.

    Ngandika, aku ora ngira conto iki bisa digunakake. Aku pancen nyatane nemtokake ekosistem para pemangku kepentingan, sing beda-beda butuh lan prilaku. Nanging, tetep ing level sing dhuwur banget. Luwih saka snapshot tinimbang rencana, kakehan apa lan sapa, ora cukup kepiye carane.

    Rencana bisnis sing efektif - lan bisa ditindakake ing siji utawa rong kaca - kudu nyambungake misi lan target level tinggi kanthi taktik lan tumindak tartamtu. Sampeyan wis nantang pikiranku kanthi nyakup diskusi babagan Who sing kaya ngono, nanging pungkasane, aku ora rumangsa yen sampeyan wis cukup adoh supaya bisa ditindakake.

    Seneng terus ngrembug!

    mp gorengan
    info@fastgrowth.biz

  4. 4

    @mark Sampeyan bener. Pembantu visual iki mung nyedhiyakake tim (lan ngelingake kita) babagan papan dununge, utawa Universe. Sing ilang yaiku target, tugas, lan benchmark. Sing urip ing binder cincin telung rekan sing diwenehi label minangka 'Operasi Taktis'. Uga kalebu teks / grafis lan ringkes banget, nanging luwih bisa diowahi lan adaptasi.

    @Katie lan @Dave Thanks kanggo tembung sing apik. Aku seneng banget lan entuk bathi saka proses iki. Ditambah maneh, pancen nyenengake.

  5. 5

    Yen ora ana sing liya, aku mikir. Aku anyar ing babagan rencana bisnis lan nyoba-nyoba ngrampungake Bp standar. Iki minangka prekara sing bisa daklakoni, sawijining prekara sing bisa mbantu ngrampungake alangan sing katon kaya ngrancang bisnis "khas". Apamaneh nalika iku dudu sing dakkarepake.

    Matur suwun.
    Jeremy

  6. 6

    Crita supaya kabeh wong ngerti rencana / strategi bisnis supaya sampeyan duwe kesempatan sing luwih sukses kanggo eksekusi sukses.

    Thanks for sharing
    Jason

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.