Plugin iPhone WordPress: Admin lan Tema

Wiwit nganyari blog lan masang WordPress ing Amazon S3, Aku wis bisa mbusak plugin cache. Plugin cache performa kanthi kurang dibandhingake karo push kabeh gambar menyang S3. (RUU wulan kapisan: $ 0.50).

Aku ngerti manawa cache bisa ngetrapake sawetara kinerja tambahan saka situsku… nanging bakal mandheg aku nganyari situs kanthi pangaturan dhewe kanggo iPhone, Blackberry, lan piranti seluler liyane. Masalahe yaiku ana siji pengunjung sing bisa ngunjungi kaca kasebut ing piranti genggem, bakal di-cache, lan wong sabanjure diwenehi versi genggam sing padha ing browser lengkap. Tema cache lan dinamis ora bisa dicampur kanthi apik.

pratinjau iPhone.png Plugin pertama sing ditemokake kanggo ngoptimalake tema kanthi apik kanggo piranti iPhone, BlackBerry, lan piranti genggem liyane yaiku Edisi Seluler WordPress plugin.

Plugin iki digawe dening Akeh Favorite. Aku nyoba plugin ing iPod Touch lan Blackberry lan tampilan loro-lorone apik tenan. Puji kanggo pangembang plugin iki kanggo ngoptimalake tampilan lan pandhu arah kanggo Safari ing iPhone utawa iPod Touch uga Blackberry lan piranti liyane.

Siji cathetan kanggo nginstal plugin iki, mbutuhake panginstalan sing beda tinimbang sing paling akeh plugin. Sampeyan luwih dhisik kudu ngunggah tema menyang direktori tema, banjur upload lan aktifake plugin kasebut. Matur nuwun, para penulis malah menehi ngerti nalika sampeyan instal salah. 🙂

Administrasi WordPress iPhone

iphone-wordpress-admin.png Plugin iPhone liyane sing nyenengake yaiku WPhone. WPhone pancen ngidini sampeyan ngatur WordPress kanthi lengkap ing panel administrasi dioptimalake kanggo Safari ing iPhone utawa iPod Touch. Keren tenan!

Aku ora nginstal plugin iki amarga biasane nggawe 'tinkering' canggih kanggo saben kiriman, nanging kanggo sampeyan sing golek kabecikan iPhone WordPress, iki katon minangka plugin sing apik!

Nalika sistem manajemen konten terus berkembang, muga-muga pangembang nggabungake integrasi browser seluler lan piranti seluler minangka bagean saka strategi. Carl Weinschenk duwe artikel apik babagan perang browser seluler sing bakal teka.

Kanthi Opera Mobile didownload luwih saka 40 yuta kaping lan iPhone saiki nyumbang 0.19 persen browsing ing saindenging jagad… optimalisasi seluler bakal dadi kauntungan kompetitif!

4 Komentar

  1. 1

    Situs iki kebak informasi penting kanggo pangembang lan pangguna aplikasi iPhone. Aku yakin manawa akeh sing ngunjungi situs iki uga bakal seneng. Sugeng pangurus lan pemilik situs iki. Iki bakal menehi informasi luwih lengkap babagan pangembangan industri iPhone.

  2. 2

    Situs iki kebak informasi penting kanggo pangembang lan pangguna aplikasi iPhone. Aku yakin manawa akeh sing ngunjungi situs iki uga bakal seneng. Sugeng pangurus lan pemilik situs iki. Iki bakal menehi informasi luwih lengkap babagan pangembangan industri iPhone.

  3. 3

    Situs iki kebak informasi penting kanggo pangembang lan pangguna aplikasi iPhone. Aku yakin manawa akeh sing ngunjungi situs iki uga bakal seneng. Sugeng pangurus lan pemilik situs iki. Iki bakal menehi informasi luwih lengkap babagan pangembangan industri iPhone.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.