10 Aplikasi Foto iPhone Paling Ndhuwur

kamera iphone

Aku dudu fotografer sing apik lan mbukak kamera profesional luwih apik, mula aku apus-apus kanthi nggunakake iPhone lan sawetara aplikasi favorit. Saka aspek pemasaran, nyedhiyakake gambar langsung menyang karya sing kita lakoni, papan sing dikunjungi, lan urip sing kita tambahake nambah transparansi sing disenengi para klien lan pengikut.

Kanggo melu komunitas kita, foto dadi kunci. Aku ngajak kabeh perusahaan supaya karyawan bisa nuduhake! Mangkene rincian aplikasi iPhone favoritku.

kamera

Ya, aku ngerti manawa kamera kasedhiya karo iOS nanging pilihan kanggo njupuk gambar panorama apik tenan. Kanggo njupuk foto panorama, klik tombol pilihan nalika kamera mbukak. Iki foto sing dak potret ing konser sing tak lakoni bubar.
vegas pungkasan

Instagram

Ora ana aplikasi foto liyane sing gampang nuduhake gambar kanthi sosial. Aku seneng bisa nyurung foto langsung menyang Twitter, Facebook lan Foursquare langsung saka Instagram tinimbang mburu lan golek foto ing aplikasi liya. Kemampuan kanggo ngaplikake saringan lan kabur bisa nggawe sampeyan katon kaya pro!

foto instagram

Kamera

Ana sawetara fitur sing ora diidini kamera dhasar sing apik, kayata nambah timer lan njupuk foto. Kamera + duwe sawetara alat sing luar biasa kanggo mbantu sampeyan nyaring, fokus lan nambah kajelasan kanggo foto sing dijupuk, uga kemampuan kanggo ngatasi. Alat pro sing dibangun kanggo amatir!

foto kamera

Lensa Kisi

Grid Lens ngidini sampeyan njupuk koleksi foto lan dipasang ing siji gambar. Sampeyan bisa milih lan ngatur tata letak, banjur njupuk saben potret kanthi ngeklik ing papan kasebut, banjur nyimpen, nuduhake utawa ngirim email produk sing wis rampung. Iki nggawe nuduhake koleksi sethithik gampang lan gampang!

makaryakke

ColorSplash

ColorSplash ngidini sampeyan mbusak warna saka bagean foto sing dijupuk. Aplikasi iki gampang banget digunakake - cukup njembarake potret banjur seret driji sampeyan ing endi sing pengin sampeyan usap. Gambar sing wis rampung bisa katon apik tenan - iki salah sawijining putra lan pacare sing nari.

colorplash

Swara

Apa sampeyan nate duwe foto sing njaluk katrangan? Sing diarani Over ... nyedhiyakake roda pandhu arah sing apik banget sing ngidini sampeyan nambah katrangan sing apik ing potret sajrone menit.

liwat

Snapseed

Snapseed nawakake sawetara filter menarik lan alat editing standar kanggo gambar sampeyan. Kontrol winates nyengsemake lan panggunaane cukup inovatif.

snapseed

Blender

Blender nganakake apa sing diandharake ... saéngga bisa nggabungake macem-macem gambar. Mangkene campuran Chicago… nyopir menyang kutha lan ndeleng kanthi cetha.

Campuran

Aviary

Disaranake dening Nat Finn, Aku malah ora ngerti manawa Aviary duwe aplikasi iOS. Sing ironis yaiku aku ngrasakake aplikasi iPhone luwih apik tinimbang versi web! Aviary duwe akeh fitur, nanging uga duwe stiker sing bisa digunakake kanggo nambah info (utawa kumis) ing gambar sampeyan.

king douglas

Photoshop Express kanggo iPhone

Rekomendasi liyane saka Nat lan siji sing kudune dakwengku… Photoshop Express. Suntingan profesional sing bisa sampeyan hasilake karo Photoshop Express bisa uga kasedhiya ing sawetara alat liyane ing ndhuwur, nanging gampang digunakake. Tambahake saringan, bingkai, lan efek kanggo sawetara liyane, lan sampeyan pancen duwe suite pangeditan foto sing apik.

Katie

Apa sampeyan duwe aplikasi iPhone liyane sing bisa digunakake?

9 Komentar

  1. 1

    Aviary. Kabeh babagan produsen meme. Lan alat ora kabur lan retouching, nanging sing paling apik yaiku sindikasi. Facebook, twitter, kedhip… sekaligus. Meh padha keren kaya Instagram

    Saiki, sing pertama ngidini aku sindikasi menyang kaca Facebook lan iklan google plus WINS!

  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

    Aplikasi Editing Foto iPad Paling Apik Instafusion !!! Instafusion minangka Aplikasi Editing Foto Paling Apik lan Aplikasi Apik tenan kanggo Sunting Foto ing iPhone !!!

  6. 8
  7. 9

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.