iPhone ing Flickr: Luwih saka 15,000 foto lan nambah

Kanthi kabeh hype iPhone (aku ora entuk), pikirku bakal menarik yen ndeleng kegiatan ing Flickr lan pirang-pirang wong sing masang foto babagan iPhone utawa iPhone. Aku kaget nalika ndeleng luwih saka 15,000 foto iPhone anyar sing dikirim ing Flickr!

Kanggo maca RSS, klik liwat menyang kiriman kanggo ndeleng slide show:

Tim Pemasaran Apple pancen pantes menehi bonus!

8 Komentar

  1. 1
    • 2

      Aku ngira Apple paling apik kanggo ngapusi wong kanthi pemasaran. Ing endi akeh perusahaan fokus ing produktivitas lan ngasilake investasi, Apple fokus ing 'keren'. Dheweke fokus karo 'kabutuhan' vs. 'kabutuhan', beda karo norma.

      Ngandika, Apple duwe sejarah sing dawa banget kanggo nggawe samubarang 'bisa digunakake' kaping pisanan lan nuwuhake inovasi menyang produke. Aku wis nyenengake ing mesin Apple rada sithik.

      Nanging, nalika ndeleng… saiki aku duwe AppleTV (sing dakwaca kaya TV biasa), MacBookPro, lan G3 (butuh pitulung) lan G4 (uga butuh pitulung). Rong taun kepungkur, aku ora duwe apa-apa Apple!

      Aku ora arep enggal njaluk iPhone. Iku mung kemewahan sing saiki ora dakgawe. Saiki… yen majikanku pengin ngganti…. 🙂

      Thanks!

      • 3

        ? lan sing aneh (sing isih nggumunake aku sawise pirang-pirang taun nganggo komputer) yaiku iPhone duwe kekuwatan pamroses luwih akeh tinimbang G3. (Ngomong, kepiye carane sampeyan bisa nggayuh G3 rong taun kepungkur?)

        Aku uga pengin nggawe chip ing Apple luwih saka "keren". Ya, dheweke nggawe peralatan sing apik, nanging intine yaiku "bisa". Dheweke ora kompatibel karo PC, nanging sampeyan entuk sing bisa diatasi saka kothak kasebut. Sampeyan ora bakal entuk akeh paramèter sing bisa diowahi. Bisa uga ana sing bisa ujar: Microsoft percaya manawa pangguna duwe akeh pilihan. Apple yakin manawa pangguna akeh ora ngerti babagan urip batin ing komputer, mula insinyur Apple milih sampeyan.

        Kanggo proyek tartamtu Mac luwih apik, kanggo liyane PC. Untunge, garis-garis kasebut wis dadi kabur pungkasan.

        Loro-lorone KIA lan Mercedes njaluk sampeyan saka A nganti B. Mung luwih kepenak ing liyane ...

        • 4

          Hai Foo,

          Ya wis! (Aku bubar entuk G3 lan G4 - crita dawa, nanging kalorone kudu akeh gawe supaya bisa bugar maneh ... plus aku butuh monitor, keyboard, lan liya-liyane. Aku durung duwe wektu supaya bisa maju. )

          Doug

  2. 5
    • 6
    • 7

      Aku duwe Thinkpad sawetara wektu kepungkur lan apik tenan. Iki bata, nanging aku duwe 3 Sistem Operasi (Windows 2000, Win 98, lan OS / 2). Kenangan Fond. Aku duwe MacBookPro saiki lan laptop sing paling apik sing dakkarepake - sanajan aku ora pengin nyelehake ing toko sawetara dina. (Apple ngowahi kanthi cepet - aku kesengsem).

  3. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.