PhoneGap: Pangembangan Aplikasi Mobile Cross-Platform

Yen sampeyan duwe pengalaman berkembang ing pirang-pirang basa, kajaba obyektif C, sampeyan bakal bisa uga entuk reaksi sing padha karo wong iki:
objektif-c.png

Aku tuku buku lan maca, nonton film, nginstal kene lan aku isih ora bisa ngganggu aplikasi sing mung nyebutake, "Hello World!".

Matur nuwun sanget amarga ana sawetara pangembang sing cerdas banget sing ngerteni iki lan duwe solusi apik. Amarga umume pangembang sing nggawe web saiki, siji klompok sing duwe solusi apik, TelponGap.

PhoneGap minangka alat pangembangan sumber terbuka kanggo nggawe aplikasi seluler sing cepet lan cepet nganggo JavaScript. Yen sampeyan pangembang web sing pengin nggawe aplikasi seluler ing HTML lan JavaScript nalika isih nggunakake fitur inti ing iPhone, Android lan Blackberry SDK, TelponGap iku kanggo sampeyan.

Thanks kanggo Stephen Coley kanggo tip!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.