ChaCha + iPhone: Tandha, Geografi, Jawaban, Nuduhake

aplikasi iphone chacha

telusuran geografis chachaAku mung ndownload lan muter karo Aplikasi iPhone sing dianyari ChaCha. Aku kesengsem ... kegunaane gampang lan fitur sing kuat. Aplikasi ChaCha iPhone asli digunakake kanggo mung push jawaban saka basis data liwat aplikasi iPhone bali menyang pangguna. Aplikasi iki cukup mundhak - lan duwe sawetara kejutan.

  1. Kaya karo ChaCha situs, ana pitakonan sing durung dijawab dijaluk menyang kolam pandhuan kanggo nanggepi urip.
  2. ChaCha mesthi nyimpen geografi karo pitakonane nanging ora nate nggunakake data kasebut. Kanthi basis data nyurung jutaan respons saben dina, iku cukup informasi tambang emas. Kaya sing diandharake Scott ing videone babagan app - pancen ketagihan yen takon apa sing ditakoni wong liya ing sekitar sampeyan.
  3. Sampeyan saiki bisa nambahake tandha! Entuk topik sing disenengi? Entuk asil sing disedhiyakake menyang sampeyan. Aku yakin anakku bakal duwe Pitakon Justin Bieber diset ing wektu cendhak.
  4. Nuduhake pitakon saiki bisa liwat email, SMS lan Facebook!
  5. Pitakon sing gegandhengan gampang digoleki!

Apike banget kanggo ndeleng tim Scott sing maju kanthi ide inovatif - lan apik banget dadi aplikasi sing ringkes. Diwenehake ing Google Panda debacle, langkah iki nambah keterlibatan karo para penggemar ChaCha. Saka sudut pandang pemasaran, aku seneng supaya kabeh browsing luwih akeh (kanthi Fitur Near Me) uga dibangun ing fitur perawatan kanggo pangguna supaya bisa bali (karo Tandha).

Sugeng tim ChaCha! Temokake lan download app ChaCha iPhone anyar ing iPhone. Muga-muga ana versi iPad sing bakal teka - iki pancen apik banget!