Panggunaan Aplikasi Sosial iPhone mungsuh Android

aplikasi sosial panggunaan

Wong liwat Onavo nggabungake infographic gedhe iki ing panggunaan aplikasi sosial seluler dening platform seluler. Sawetara pilihan sing luwih menarik:

  • Pamilik iPhone nggunakake Facebook luwih akeh tinimbang pangguna Android. 90% lawan 63%.
  • Pamilik iPhone nggunakake aplikasi sosial seluler luwih saka pangguna Android.
  • Facebook minangka pemenang gedhe ing aplikasi sosial seluler. Akuntansi kanggo 10% saka kabeh lalu lintas seluler ing iPhone lan 5% kabeh lalu lintas seluler ing sistem Android.

Panggunaan aplikasi sosial - iPhone vs. Android Infographic

One comment

  1. 1

    Ora kaget yen panggunaan Google + luwih dhuwur ing Android, nanging aku ora ngarep-arep bedane ing panggunaan Facebook antarane pangguna iPhone lan Android - menarik banget. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.