iPerceptions: Swara Platform Pelanggan

panemu

Voice of Customer (VoC) minangka wawasan kolektif babagan kabutuhan, kekarepan, persepsi, lan preferensi pelanggan sing dipikolehi liwat pitakon langsung lan ora langsung. Nalika web tradisional Analytics ngandhani apa sing ditindakake pengunjung ing situs sampeyan, analisis VoC mangsuli Napa pelanggan nindakake tumindak sing ditindakake kanthi online.

iPerceptions minangka platform panelitian aktif sing nggunakake teknologi intercept ing pirang-pirang titik tutul, kalebu desktop, seluler lan tablet. iPerceptions mbantu perusahaan kanggo ngrancang, nglumpukake, nggabungake lan nganalisa data VoC.

iPerceptions nggabungake data VoC karo web Analytics data kaya Google Analytics, ngidini sampeyan:

  • Lacak tingkat kepuasan kanggo klompok pengunjung tartamtu lan luwih ngevaluasi kaca landas, kaca metu, tembung kunci telusuran, sumber lalu lintas lan kampanye.
  • Ukur tingkat konversi nglawan tarif ngrampungake tugas supaya luwih ngerti babagan siklus konversi. Bandhingake tingkat kepuasan miturut wektu ing situs, kaca sing dikunjungi, bagean sing dikunjungi lan wilayah geografis.
  • Priksa wektu ing situs kanthi ngrampungake tugas kanggo mbedakake antarane pengunjung sing berjuang golek informasi lan sing melu positif ing situs kasebut. Entuk teks mbukak, pendapat teks nyata lan tanggapan pangguna sing ana gandhengane karo analisis prilaku.

iPerceptions ndhukung 32 basa lan bisa disesuaikan karo merek sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.