Kepiye Tablet Ngganti Perusahaan

Analytics2

Amarga luwih akeh perusahaan sing nandur modal ing teknologi cloud, siji-sijine alat sing dibutuhake kanggo bisa digunakake adoh yaiku tablet. Aku dadi luwih gampang lan gampang nggarap apa-apa kajaba iPad. Ing sawetara cara, aku ngira aplikasi sing dibangun kanggo layar tutul luwih grapyak pangguna tinimbang antarmuka pangguna tradisional ing umume program. Uga, biaya tablet luwih murah tinimbang akeh laptop ing pasar lan duwe baterai sing luwih suwe. Tablet kasebut ora mung kanggo diwaca maneh!

infographic adopsi tablet

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.