Pesaing Sampeyan Nggawe Strategi IoT sing Bakal Ngubur Sampeyan

Internet samubarang: Digitize or Die

Nomer piranti sing gegandhengan karo Internet ing omah lan kantor saya saya tambah saben wulan. Kabeh barang sing saiki duweni tujuan sing jelas - kayata kontrol cahya, printah swara, lan termostat sing bisa diprogram. Nanging, miniaturisasi teknologi lan keterkaitane nyebabake gangguan bisnis kaya sing durung nate dingerteni.

Bubar, aku dikirimi salinan Internet prekara: Digitize or Die: Owahi organisasi sampeyan. Ngemot evolusi digital. Munggah ndhuwur kompetisi, buku saka Nicolas Windpassinger. Nicolas minangka Wakil Presiden Global Program Mitra EcoXpert ™ saka Schneider Electric, sing misi nyambungake teknologi lan keahlian panyedhiya teknologi terkemuka ing donya, sing ngrintisake masa depan bangunan cerdas lan Internet iku, lan ngirim layanan lan solusi sing luwih cerdas, terintegrasi lan luwih efisien kanggo pelanggan. 

Kaya sing dijlentrehake ing buku sing migunani iki, jagad fisik digawe animasi - dadi cerdas lan gegandhengan. Nyatane, wangsulane minangka titik wiwitan lelungan sampeyan: pendhidhikan. Waca babagan Blockchain lan Intelijen Ponggawa amarga bakal ngowahi jagad. Langkah sabanjure yaiku nyatane sawetara kaca ing ngarep; nguripake dheweke kanggo ngerti aturan IoT game lan sinau cara nggunakake kanggo entuk manfaat. Don Tapscott, Panganggit Wikinomics

Nicolas ora mung ngomong karo kesempatan kasebut IoT, dheweke ngomong kanthi rinci kepiye bisnis rata-rata sing ora duwe teknologi bisa diowahi nganggo strategi IoT. Kita kabeh wis maca babagan medis, otomatisasi omah, lan piranti energi… nanging apa bab sing ora nate dipikirake. Mangkene sawetara conto sing ditemokake:

Meja Cerdas Panasonic

Pancen angel dipercaya manawa sampeyan bakal blanja tabel ing mbesuk kanggo kapabilitas IoT ... nanging sawise nonton video iki, sampeyan bakal ganti pikir.

Bantal Cerdas ZEEQ

Sapa sing mbayangake bantal sing gegandhengan - karo speaker bluetooth, ngawasi ngorok, lan analisis turu. Wis, kene ...

Sensor Produksi Bir

Yen sampeyan ahli bir, kepiye sampeyan bisa ngawasi proses pembuatan bir supaya luwih konsisten lan ngontrol?

Kasunyatane yaiku IoT bakal ana ing endi wae kabeh produk lan layanan mbesuk. NicolasBuku 'minangka cithak biru kanggo perusahaan supaya maneh produk lan layanan dhewe kanggo nemtokake kepiye investasi ing inovasi IoT bakal ngowahi bisnis. Lan kabeh diwiwiti karo pelanggan sampeyan.

Digitize utawa Mati digunakake dening para pembuat keputusan bisnis garis depan kanggo ndigitalake strategi, portofolio, model bisnis, lan organisasi. Buku iki nggambarake babagan IoT, pengaruh lan konsekuensi, uga cara nggunakake transformasi digital kanggo mupangat sampeyan. Ing njero buku, sampeyan bakal sinau:

  • Apa tegese IoT kanggo kabeh bisnis
  • Napa IoT lan revolusi digital dadi ancaman kanggo model bisnis sampeyan lan kaslametan
  • Apa sing kudu dingerteni kanggo ngerti masalah kasebut
  • Metodologi Strategi IoT⁴ - Papat langkah sing kudu ditindakake perusahaan kanggo ngowahi operasine supaya bisa urip

IoT bakal ngganggu kabeh bisnis, kalebu pimpinane, lan sampeyan bisa njupuk kauntungan lengkap saka transformasi iki kanggo entuk manfaat. IoT wis ngowahi akeh pasar lan perusahaan. Panganggone pangowahan kasebut, lan sing luwih penting, ngerti cara nggunakake supaya tuwuh kepala lan pundhak ing ndhuwur kompetisi minangka salah sawijining tujuan ing buku iki.

Tuku Buku - Digitize or Die

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi Amazon ing postingan iki.