Kesempatan Pemasaran sing Luar Biasa Karo IoT

Internet iku

Seminggu kepungkur aku dijaluk ngomong ing acara regional ing Internet iku. Minangka co-host ing Podcast Dell Luminaries, Aku wis ngalami eksposur ing komputasi Edge lan inovasi teknologi sing wis diwiwiti. Nanging, yen sampeyan nggoleki kesempatan pemasaran bab IoT, sejatine ora akeh diskusi online. Nyatane, aku kecewa amarga IoT bakal ngowahi hubungan antarane pelanggan lan bisnis.

Napa IoT Transformative?

Ana sawetara inovasi sing bakal nyata sing bakal ngowahi IoT:

  • 5G Wireless bakal ngaktifake kecepatan bandwidth sing bakal ngilangi sambungan kabel ing omah lan bisnis. Tes wis ngrampungake kecepatan luwih saka 1Gbit / s nganti jarak nganti 2 kilometer.
  • Miniaturisasi elemen komputasi kanthi daya komputasi sing tambah bakal nggawe piranti IoT dadi cerdas tanpa mbutuhake pasokan listrik sing gedhe banget. Komputer sing luwih cilik tinimbang duwit receh bisa mlaku terus nganggo tenaga surya lan / utawa ngisi daya nirkabel.
  • keamanan kemajuan ditempelake ing piranti kasebut tinimbang ditinggalake konsumen lan bisnis kanggo ngerti awake dhewe.
  • The biaya IoT piranti nggawe murah. Lan kemajuan ing sirkuit cetak bakal ngidini perusahaan ngrancang lan ngasilake elemen IoT dhewe - supaya bisa digunakake ing endi wae. Malah tampilan fleksibel OLED sing dicithak wis cedhak - nyedhiyakake sarana kanggo nampilake pesen ing endi wae.

Dadi Kepiye Pemasaran Efek Iki?

Pikirake babagan carane konsumen nemokake lan neliti produk lan layanan sing diwenehake dening bisnis sajrone satus taun kepungkur.

  1. Pasar - Satus taun kepungkur, pelanggan mung ngerti babagan produk utawa layanan langsung saka wong utawa bisnis sing adol. Pemasaran (saengga dijenengi) yaiku kemampuane adol ing pasar.
  2. Media sing Disebarake - Nalika media kasedhiya, kayata mesin cetak, bisnis saiki duwe kesempatan kanggo ngiklanake ngluwihi swarane dhewe - menyang komunitas lan liya-liyane.
  3. Media massa - Media massa muncul, saiki nyedhiyakake bisnis kanthi kemampuan kanggo nggayuh ewonan utawa malah jutaan wong. Surat langsung, televisi, radio… sapa wae sing duwe pamirsa bisa mrentah dolar sing signifikan kanggo nggayuh pamirsa kasebut. Iki resmi, industri pariwara saya gedhe lan bathi. Yen bisnis pengin maju, dheweke kudu ngatasi gerbang pariwara sing dibayar.
  4. Digital Media - Internet lan media sosial nyedhiyakake kesempatan anyar sing wis rame ing media massa. Saiki perusahaan bisa ngupayakake pemasaran kanthi tutur liwat saluran telusuran lan sosial kanggo nggawe kesadaran lan sesambungan karo pamirsa target. Mesthine, Google lan Facebook njupuk kesempatan kanggo nggawe gerbang bathi sabanjure ing antarane bisnis lan konsumen.

Era Pemasaran Anyar: IoT

Era pemasaran anyar saiki pancen luwih nyenengake tinimbang sadurunge. IoT bakal nyedhiyakake kesempatan luar biasa sing durung nate kita tingali - kesempatan kanggo bisnis ngliwati kabeh gateway lan komunikasi, kanthi langsung karo prospek lan pelanggan.

Sajrone presentasi, kanca apik lan Pakar IoT John McDonald nyedhiyakake visi sing luar biasa babagan masa depan kita sing cedhak. Dheweke nerangake mobil saiki lan kekuwatan komputasi sing luar biasa. Yen diaktifake, mobil saiki bisa komunikasi karo sing duwe, supaya ngerti yen lagi anyaman lan kesel. Mobil bisa ngomong yen njupuk metu sabanjure lan arahake menyang Starbucks sing paling cedhak ... malah pesen minuman sing disenengi kanggo sampeyan.

Ayo njupuk langkah luwih adoh. Nanging, yen Starbucks menehi mug komuter karo teknologi IoT sing komunikasi langsung karo mobil sampeyan, posisi global, sensor, lan cangkir komuter supaya ngerti ombenan sampeyan diprentahake lan narik ing pintu sabanjure. Saiki, Starbucks ora gumantung karo gateway kanggo mbayar lan komunikasi karo konsumen, dheweke bisa komunikasi langsung karo konsumen.

IoT Bakal Ana Ing endi wae, Ing Kabeh

Kita wis ngerti ing ngendi perusahaan asuransi nawakake diskon yen sampeyan sijine piranti ing mobil sampeyan sing ngandhani pola nyopir sampeyan menyang perusahaan. Ayo sinaoni luwih akeh kesempatan:

  • Piranti asuransi mobil sampeyan ngandhani pituduh nyopir sing luwih efektif adhedhasar kabiasaan nyopir, lokasi supaya ora ana bebaya, utawa dalan sing mbantu sampeyan tetep aman.
  • Kothak Amazon sampeyan duwe piranti IoT sing komunikasi langsung karo sampeyan kanggo nuduhake dununge supaya bisa ditemokake ing panggonane.
  • Perusahaan layanan omah lokal sampeyan nginstal piranti IoT ing omah sampeyan kanthi biaya sing ora bisa ndeteksi badai, lembab, utawa uga hama - menehi sampeyan penawaran supaya entuk layanan langsung. Mungkin dheweke uga menehi tawaran kanggo ngubungi tangga teparo.
  • Sekolah anak sampeyan nyedhiyakake akses IoT menyang kelas kanggo mriksa prilaku, tantangan, utawa penghargaan anak sampeyan. Sampeyan bisa uga komunikasi langsung karo wong-wong mau yen ana masalah sing penting.
  • Agen real estate sampeyan ngemot piranti IoT ing omah sampeyan kanggo nyedhiyakake wisata virtual lan jarak jauh, bisa ketemu, menehi salam, lan njawab pitakon karo calon pembeli kapan wae awan utawa wengi yen gampang kanggo kaloro pihak. Piranti kasebut dipateni kanthi otomatis nalika sampeyan lagi ing omah lan sampeyan wis menehi idin babagan jadwal sampeyan.
  • Penyedia layanan kesehatan menehi sensor internal utawa eksternal sing sampeyan pakai utawa dicerna sing nyedhiyakake data kritis menyang Dokter. Iki ngidini sampeyan ngindhari rumah sakit kabeh, yen ana risiko kena infeksi utawa penyakit.
  • Peternakan lokal sampeyan nyedhiyakake piranti IoT sing nerangake masalah keamanan panganan utawa ngirim daging, sayuran, lan ngasilake pas-pas wektu kanthi efisien. Para petani bisa ngoptimalake rute prédhiksi konsumsi tanpa kudu adol ing megastores Grosir kanthi rega sekedhik. Petani maju lan manungsa ngirit konsumsi minyak sing ora perlu kanggo pangiriman lan distribusi.

Paling apik, konsumen bakal duwe kontrol data lan sapa sing bisa ngakses, cara ngakses, lan nalika bisa ngakses. Pelanggan seneng-seneng dagang data nalika ngerti manawa data menehi nilai maneh lan bisa ditangani kanthi tanggung jawab. Kanthi IoT, bisnis bisa nggawe hubungan sing dipercaya karo konsumen sing ngerti yen datane bakal ora bisa didol. Lan sistem kasebut dhewe bakal njamin data kasebut tetep aman lan aman. Para konsumen bakal nuntut interaktivitas uga kepatuhan.

Dadi, kepiye babagan bisnis sampeyan - kepiye sampeyan bisa ngowahi hubungan karo prospek lan konsumen yen sampeyan duwe hubungan langsung lan bisa komunikasi langsung karo dheweke? Sampeyan luwih becik miwiti mikir babagan dina iki… utawa perusahaan sampeyan bisa uga ora bisa bersaing ing wektu ngarep.