TestFlight: Nguji iOS Beta lan ngawasi Aplikasi Langsung

Penganggep

Tes aplikasi seluler minangka langkah kritis ing kabeh panggunaan aplikasi seluler. Nalika aplikasi seluler sing sukses duwe keterlibatan sing luar biasa lan nyedhiyakake regane gedhe banget kanggo konsumen lan bisnis, aplikasi seluler buggy ora mung bencana sing bisa diatasi kanthi gampang.

Penyebaran aplikasi sing rusak utawa aplikasi sing ora migunani bakal nyuda panggunaan, ulasan sing ora apik… banjur yen sampeyan bener-bener ndandani app, sampeyan ana ing bal wolu

Sajrone pangembangan aplikasi Apple, kalebu iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, lan Apple TV, solusi kanggo tes beta lan njupuk bug lan masalah pengalaman pangguna yaiku Penganggep.

Apple Testflight

Testflight minangka platform penyebaran aplikasi beta sing bisa ngundang pangguna kanggo nyoba aplikasi sampeyan. Iki ngidini tim sampeyan ngenali bug lan nglumpukake umpan balik sing terkenal sadurunge ngeculake aplikasi ing App Store. Kanthi Testflight, sampeyan bisa ngundang nganti 10,000 panguji nggunakake alamat email utawa nuduhake tautan umum.

Dhaptar Priksa Pengujian Aplikasi Seluler

Ana sawetara masalah sing bisa diidentifikasi karo pangujian Aplikasi Seluler sing kudu sampeyan pikirake:

  1. kompatibilitas - Resolusi layar, masalah tampilan karo mode lanskap lan potret, versi sistem operasi kabeh bisa mengaruhi fungsi aplikasi sampeyan.
  2. Ijin - Apa sampeyan duwe idin sing disetel lan dikonfigurasi kanthi bener kanggo ngakses fitur telpon (file, kamera, accelerometer, nirkabel, wifi, Bluetooth, lsp)
  3. bandwidth - Umume aplikasi diintegrasi karo cloud, mula sampeyan pengin njamin bandwidth sing sithik ora bisa ngganggu kinerja aplikasi ... utawa paling ora supaya pangguna ngerti manawa ana kinerja sing mudhun. Sampeyan bisa uga pengin nemokake pangguna sing mung duwe sambungan 2G nganti 5G.
  4. Skalabilitas - Akeh aplikasi sing diluncurake lan duwe kampanye pemasaran sing nyengsemake kanggo tugasake. Kabeh wong mlebu lan aplikasi nabrak amarga server integral sampeyan ora bisa menehi tekanan. Tes pangujian lan kemampuan sampeyan kanggo ngukur lan ngrampungake masalah stres iku penting.
  5. Migunani - Tulis crita panganggo babagan carane sampeyan yakin pangguna kudu sesambungan karo aplikasi sampeyan banjur priksa kepiye carane komunikasi. Ngrekam layar minangka cara sing apik kanggo ngenali ing endi kebingungan lan cara ngonfigurasi ulang elemen supaya bisa digunakake kanthi intuisi.
  6. Analytics - Apa sampeyan wis integral lengkap karo SDK analytics seluler kanggo ngawasi keterlibatan aplikasi sampeyan saka ujung menyang ujung liyane? Sampeyan mbutuhake - ora mung kanggo panggunaan, nanging uga nggabungake metrik pemantau lan konversi lelungan pelanggan.
  7. pelokalan - Kepiye aplikasi sampeyan digunakake ing macem-macem lokasi geografis lan macem-macem basa sing disetel ing piranti?
  8. Notifikasi - Apa sampeyan wis nyoba notifikasi ing aplikasi kanggo mesthekake yen bisa, bisa diatur kanthi bener, lan bisa dilacak?
  9. Recovery - Yen (lan kapan) aplikasi sampeyan nabrak utawa rusak, apa sampeyan njupuk data kasebut? Apa pangguna bisa pulih saka kacilakan tanpa masalah? Apa bisa nglaporake masalah?
  10. Compliance - Apa aplikasi seluler sampeyan aman, kabeh titik pungkasan aman, lan tundhuk karo kabeh syarat peraturan sadurunge urip? Nalika lagi nyoba beta, sampeyan pengin yakin.

Investasi luwih akeh wektu kanggo nyoba supaya aplikasi diluncurake kanthi sukses. Testflight minangka alat penting ing ekosistem Apple kanggo njamin aplikasi sampeyan bisa digunakake kanthi bener, katergantungan kanthi kode kanthi bener, lan aplikasi sampeyan bakal dadi adopsi luwih cepet lan panggunaan nyebar dening target target.

Apple Pangembang Testflight

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.