Templat Photoshop Ikon Aplikasi iOS lan Android

template ikon app

Ora preduli sepele utawa angel, mula saiki sampeyan bisa nggoleki jaring lan bisa nemokake alat apa wae kanggo mbantu produktivitas. Kita nggawe aplikasi seluler khusus kanggo klien lan dheweke nuntut supaya ngrancang lan ngekstrak file lambang sing dibutuhake kanggo diunggah nganggo aplikasi ing iOS lan Android.

Matur suwun, desainer Michael Flarup wis mbutuhake wektu kanggo nggawe iOS 6 App Icon, iOS 7 App Icon, lan Android Launcher Photoshop template lan script action output. Paling apik, dheweke nerbitake template ing situs kasebut Templat Ikon Aplikasi kanggo download.

Punika cara kerjane:

Priksa manawa bakal ngirim sumbangan kanggo Michael amarga kerja keras ... pancen bener! Karyane luar biasa sing ngirit wektu sing penting saka jadwal desain.

ikon photoshop-template-ios-app

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.