InVision: Prototyping, Kolaborasi lan Alur Kerja

hotspot komentar inferensi

Bubar, aku nampa email kanthi tautan ing sisih ndhuwur sing ujar manawa wong-wong lagi ngrancang email anyar lan pengin menehi saran. Aku ngeklik link kasebut lan prototipe bisa diakses kanthi umum babagan desain email anyar dening perusahaan. Nalika aku mindai kaca kasebut, ana hotspot nomer (lingkaran abang) sing bisa diklik lan umpan balik sing spesifik banget diwenehake dening wong-wong sing ngunjungi kaca kasebut.

Aku ngeklik siji area sing dakkira bisa ana sawetara perbaikan, lan dialog dibukak kanggo ngetik saran banjur njaluk jeneng lan alamat emailku. Antarmuka pangguna ora mbutuhake instruksi - aku ngerti kanthi intuitif apa sing bisa daklakoni.

Platform kasebut apik banget mula aku kudu ngunjungi kaca ngarep, InVision. Sampeyan bisa nyoba platform kanggo 1 proyek kanthi gratis lan banjur proyek sabanjure mbutuhake ragad saben wulan sing terjangkau. Kabeh rencana kalebu enkripsi 128 bit SSL lan backup saben dinane.

InVision ngidini pangguna ngunggahake desain lan nambah hotspot kanggo ndandani layar statis dadi prototipe interaktif sing bisa diklik, lengkap karo gerakan, transisi, lan animasi. Fitur kalebu kontrol versi, manajemen proyek lan prototipe kanggo web, seluler lan tablet, kemampuan nampilake lan nuduhake desain, lan alat klik lan komentar kanggo nglumpukake umpan balik babagan desain.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.