InVideo: Gawe Video Profesional Khusus Kanggo Media Sosial sajrone Menit

Templat lan Editor Video Media Sosial InVideo

Podcast lan video minangka kesempatan sing luar biasa kanggo sesambungan karo pamirsa kanthi cara sing luwih nyenengake lan nyenengake, nanging katrampilan kreatif lan nyunting sing dibutuhake bisa uga ora bisa digunakake kanggo bisnis - ora kalebu wektu lan biaya.

InVideo nduweni kabeh fitur editor video dhasar, nanging kanthi tambahan fitur kolaborasi lan template lan sumber daya sing ana. InVideo duwe luwih saka 4,000 template video sing wis digawe lan mayuta-yuta aset (gambar, audio, lan klip video) sing bisa diowahi, dianyari, lan diunduh kanthi gampang kanggo mbantu sampeyan nggawe intro profesional, outro, iklan video, utawa kabeh video sing bakal digunakake kanggo media sosial.

Editor Video InVideo

InVideo tujuane dibangun kanggo bisnis, profesional pemasaran, lan profesional sales supaya bisa nggawe lan nerbitake video kanthi gampang. Platform kasebut ngidini sampeyan nggawe akun kanthi gaya desain lan nggunakake kasus supaya template kasebut prioritas.

Sampeyan uga bisa ngatur akun nganggo logo, font, lan warna utama supaya gampang ditrapake ing template. Ing saben video, sampeyan bisa nggabungake swara swara, video, audio, utawa gambar sing pengin dilebokake - mula sampeyan ora winates ing template utawa perpustakaan aset.

Sampeyan uga bisa nyambung akun Facebook, Twitter, lan Youtube lan nerbitake langsung saka antarmuka yen sampeyan mriksa lan nyetujoni video sing wis rampung.

Entuk 25% Lengganan InVideo Sampeyan

Artikel kanggo Ngedit Video

Siji alat fantastis sing diduweni yaiku kemampuan nyalin utawa nempel teks, utawa uga ngikis teks saka artikel. Dadi, yen sampeyan pengin nggawe video sing ringkes lan ringkes sing nggabungake poin penting saka artikel sampeyan kanggo promosi liwat media sosial.

Entuk 25% Lengganan InVideo Sampeyan

Mbangun Video Listicle

Salah sawijining panggunaan utama yaiku nggawe video dhaptar ... sing cukup populer liwat media sosial. Aku bisa nggawe video iki udakara 10 menit, ngunggah gambar layarku dhewe lan nggunakake salah sawijining template Listicle InVideo:

Antarmuka Storyboard kanggo nggawe crita utawa dhaptar uga intuisi lan gampang digunakake. Sampeyan uga bisa nempelake skrip lan nggawe autogenerated adhedhasar cithakan!

Editor Video Storyboard / Listicle ing Video

Entuk 25% Lengganan InVideo Sampeyan

Video Intro lan Outro kanthi Template Reveal Logo

Dina iki, aku bisa ngowahi lan ngrancang logo animasi cilik sing dicethakake kanggo Martech Zone video nggunakake template InVideo mbukak template:

Aku bisa ngowahi font, garis wektu saben elemen, lan animasi kanggo ngrancang video sing apik banget sing saiki bisa ditambahake karo kabeh video sing dakkabarake menyang Youtube!

langganan Martech Zone ing Youtube

Cara Nggawe Video Saka Cithakan InVideo

  1. Antarmuka pangguna kanggo miwiti video sampeyan gampang banget… pilih template sing wis digawe, template teks-menyang-video, utawa mung wiwiti karo kanvas kosong.
  2. Yen sampeyan nggoleki template, cukup tik sawetara tembung kunci kanggo nggoleki. Sampeyan bisa ngeklik lan muter saben asil kasebut kanggo nemokake template sing pengin diwiwiti.
  3. Pilih dimensi video - jembar (16: 9), kothak (1: 1) utawa vertikal (9:16).
  4. Pilih, pilih video, banjur sampeyan bisa ndownload utawa nerbitake langsung menyang Facebook, Twitter, utawa Youtube.

Yen sampeyan pengin ngatur video luwih akeh, iki luwih becik babagan pilihan platform. Pancen ora ana watesan apa-apa!

Yen sampeyan pengin ngatur video luwih akeh, iki luwih becik babagan pilihan platform. Pancen ora ana watesan apa-apa! Lan… sampeyan ora bakal percaya rega platform ... luar biasa.

Oh… lan amarga sampeyan lagi Martech Zone maca, sampeyan bakal entuk diskon 25% maneh nalika nggunakake link:

Entuk 25% Lengganan InVideo Sampeyan

Sanggahan: Aku minangka InVideo afiliasi (lan pelanggan) lan aku nggunakake link ing artikel iki.



Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.