Investasi ing Wong. Sampeyan ora bakal kuciwa.

Depositphotos 8874763 m 2015

Aku wis guyon karo sawetara wong sing wiwit pegatan (lan mbubarake kabeh aset duniawi), aku wis ngenteni 5 taun kepungkur kanggo investasi ing wong. Pancen aneh banget, lan muga-muga ora egois, nanging aku rumangsa fokus karo mentor, kanca, lan kulawarga - supaya aku bisa urip luwih akeh.

Kancaku, Troy, takon bengi - bengi apa sing dak pikirake babar pisan. 5 utawa 10 taun kepungkur, bisa uga kerja, dhuwit, utawa 'dolanan' sabanjure. Nanging aku sejatine mangsuli dheweke manawa anakku. Anakku wis pratinjau sawetara program ing IU lan bakal umure tuwa. Putriku uga wiwit mbentuk pikirane mbesuk - mikir babagan dekorasi interior utawa seni & kerajinan. Aku ora yakin apa wae sing ditindakake anak-anakku supaya dheweke sukses. Kadhangkala anak-anakku sambat babagan kabeh wektu sing digunakake ing komputer utawa kerja - nanging sing sejatine ora akeh wektu sing kliwat dina tanpa mikirake bapakku sing pancen diberkahi.

Wong mikir yen anak-anakku pancen hebat amarga aku. Pancen nggawe aku guyu ... Aku ora mikir babar pisan. Aku dikepung sawetara taun kepungkur dening mentor, kanca, kulawarga lan kadang profesional sing apik kanggo nulungi bocah. Uga, dheweke duwe ibu apik tenan sing wis gampang nuduhake pengalaman karo dheweke supaya bisa ngerteni supaya ora duwe keputusan nggawe keputusan sing padha ing urip. Kanggo kula, investasi kasebut bakal ngasilake luwih apik tinimbang dolar sing bakal dakgayuh sajrone urip. Aku bakal seneng urip mlarat yen ngerti yen anak, kulawarga, lan kanca-kanca seneng.

Dadi… iku investasi kanggo uripku. Aku kira saiki duwe udakara 30 situs sing dadi host kanggo kanca lan kulawarga. Aku pancen ora duwe wektu kaya apa sing dakkarepake, nanging aku nyoba ngupayakake sing paling akeh kanthi sumber daya sing dakkarepake. Iki investasi cilik kanggo rasa seneng.

Dina iki, aku ngluncurake blog kanggo kancaku, Pat Coyle. Pat minangka wong sing aku seneng kerja bareng sawetara wulan. Wawasane babagan kulawarga, Gusti Allah, nyambut gawe, lan pemasaran minangka prekara sing dak tresnani minangka kanca. Aku ora bisa ngandhani sepira anggone aku sinau lan seneng kerja bareng Pat sajrone wektu sing cendhak. Dadi… aku nuli nandur investasi… masang blog ing http://www.patcoyle.net. Blog Pat diarani 'My Life as a Customer'. Mbok manawa rada egois masang blog Pat lan corak tangane supaya tetep dikirim! Sejatine, aku mung pengin njaluk luwih akeh saran saka Pat sing aku entuk saben dina nalika kerja bareng! Semono wae - muga-muga sampeyan uga mriksa blog Pat.

Investasi ing wong! Sampeyan ora bakal kecewa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.