Introhif: Rencana, Jual lan Tetep nganggo Penjualan Sosial

layar introhif

Nyusup nyedhiyakake tampilan perusahaan babagan hubungan karo pelanggan lan prospek kanggo njupuk keputusan lan tumindak sing didhukung data kanggo nambah proses penjualan. Introhive nyambung karo email, akun sosial, lan data seluler kanggo nglumpukake, ngetung lan menehi data sing bisa ditindakake kanggo nambah penjualan kanggo prospek lan pelanggan.

Introhive nyedhiyakake platform sing dibutuhake

  • Plan - ngenali, nemtokake lan ngevaluasi sambungan rep penjualan miturut perusahaan, industri lan peran.
  • sell - ngenalake wakil penjualan liwat hubungan saiki menyang akun target. Nggabungake karo platform otomatisasi pemasaran kanggo ngetung lan menehi prioritas.
  • Manawa - ngenali akun sing beresiko adhedhasar laporan sing nuduhake kekuwatan hubungan saka wektu kanggo pelanggan.
  • Ngatur - nggabungake lan nyetel skor kanggo ngatur skor hubungan.
  • Salesforce nggawa kabeh data lan skor Introhive sing sugih ing akun, kontak, lan petunjuk Salesforce.

Introhive minangka aplikasi SaaS sing kasedhiya ing browser web apa wae lan ana aplikasi khusus kanggo iOS, Android, lan Blackberry.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.